רפואה טבעית?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפואה טבעית?!
    רוני
    26/10/2012

נוטה לזלזל ברפואה טבעית ותמציות למינהן אבל יכול להיות שטעיתי. היה לי אטופיק דרמטיטיס מלידה בערך וסבלתי מזה נורא במשך 24 שנים תוך כדי שניסיתי את כל הקרמים והמשחות שקיימות בשוק וכלום לא באמת עזר ליותר משנייה וחצי. ואז, לפני 3 חודשים, מרוב ייאוש כמובן, התחלתי לשתות למרוח על העור מעין מיץ שעשוי מתמציות צמחיות בלבד (כך הם טוענים) ואחרי חודש בערך העור שלי נהיה חלק לגמרי ולא מגורה! בעצם תוהה אם הדבר ייתכן או שיכול להיות ששמים שם דברים שאני לא יודעת עליהם?? או שזה צירוף מקרים?? מתלבטת נורא אם להמשיך לרכוש את הדבר הזה. מצד אחד זה סוג של קסם, מצד שני אני לא מאמינה בקסמים. חייבת גם לציין שנתתי לאחי לנסות מהדבר הזה על כתמים חומים שיש לו על כף היד כבר עשור והוא שם את זה כמה פעמים והם כמעט נעלמו!! והוא ניסה מלא דברים לאורך השנים שלא עשו כלום. מה עמדתכם? ייתכן שיש משהו מסוכן במוצר כזה ? כמובן שבדקתי והוא מאושר ע״י משרד הבריאות הישראלי והאמריקאי אבל עדיין חשה שלא ייתכן שקיימת כזו ״תרופת פלא״ בלי בעיות! אשמח לעמדתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפואה טבעית?!

הוספת תגובה

• אפשר לדעת איך קוראים לתרופה?

רונית
    26/10/2012

אשמח לדעת מה שם המשחה הזו שאת מורחת.. פשוט בעלי סובל ממשהו דומה..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפואה טבעית?! - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    31/10/2012

אם מדובר בתכשיר שמשווק כחוק ולא באופן פיראטי, צריכה להיות באריזתו או על התוית רשימת הרכיבים בסדר שמציין את ריכוזם בתכשיר.
    צריך לברר את מהות הרכיבים שהתכשיר מכיל - אלו הרשומים וגם אלה שאינם מופיעים ברשימת התכולה שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו