בקשר לבעיה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לבעיה שלי
    אד
    17/11/2012

שלום רופא הנכבד,

אני בחור בן 30 ואין לי חברה. יש לי מדי התקפי זקפה שאני לא מצליח לשלוט בהם וזה גורם לי קצת לעצבנות. העניין הוא שאני גומר מהר (שפיכה מוקדמת) ואחרי זה אני מרגיש יותר דחיפות מתן שתן (אני לוקח טוביאז 8 מ"ג וטמסולין – יש לי בעיה לרוקן את השלפוחית). גם אחרי זה אני מרגיש גירודים באיבר מין ואף עייפות. האם יש תרופות או תוספות מזון שאפשר לקחת בנוסף כדי לשפר את תפקוד המיני ובכך לקבל הנאה מהתקפים האלו? האם בכל אופן אוננות עלולה לגרום לדחיפות במתן שתן? בכל אופן, במידה ויש התקפים פתאומיים במצבים לא מתאימים האם יש דרך לדכא אותם?
    אני אמרתי את זה לרופא עור ומין שלי אבל הוא לא ממש ייחס לזה חשיבות?

תודה רבה ושבוע טוב,
    אדוארד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לבעיה שלי

הוספת תגובה

• רופאי עור לא באמת מבינים במין

מושיק
    19/11/2012

תתייעץ עם אורולוג. רופאי עור רק נקראים רופאי עור ומין (מסיבות היסטוריות), הם לא באמת מבינים במחלות מין או בעיות בתפקוד המיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לבעיה שלי - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    25/11/2012

רופאי עור מטפלים במחלות מין (מחלות מידבקות שמועברות במגע מיני)
    שאלות בנוגע לתיפקוד מיני יש להפנות לאורולוגים או לסקסולוגים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו