מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריית איטרטיגו?סיון21/11/2012
שלום, אני אחרי לידה ראשונה בתאריך 3/11 ויש לי בנוסף לתפרים וטחורים תופעה שהחלה מסוף ההריון של גרד מטריד באיזור הישבן גם מסביב וגם בפי הטבעת וגם באיזור הנרתיק. יש לי גם קנדידה שלא עוברת כבר הרבה זמן למרות הטיפולים אך הגירוד הזה מסוג שונה ובאיזור נרחב הרבה יותר.מה גם שבשלב מסויים הופרשו לי נוזלים מהמקום (שעברו את הבגדים).עם זאת מיד לאחר הלידה היו לי כמו שלפולחיות אדומות ומגרדות בין הישבנים בעיקר.
נבדקתי אצל רופא עור בבי"ח שבו ילדתי והמליץ על הידרואגיסטן מה שלא ממש עזר וכרגע הגרד מטריד יותר באיזור הישבן ומפריע גם לטחורים. הוא המליצ על 10 ימי טיפול שעוד לא הושלמו... כשהייתי עכשיו אצל רופאת הנשים היא גם אמרה שזה פטריה. רופא עור נוסף אמר שזה פטריה בשם אינטרטיגו ונתן לי משחה טרידרם למשך 10 ימים +כדורים זילרג'י..וכאשר נבדקתי אצל רופאת נשים לעניין אחר היא טענה שאין פטריה אך ניתן להמשיך לטפל בטרידרם.
כרגע אחרי טיפול של שבוע בטרידרם אין פצעים או אודם אבל עדיין מאוד מגרד.
יצויין כי אובחן אצלי גם חיידק בדרכי השתן וניתן לי טיפול במוקסיפן.
בשורה התחתונה, לא ברור לי איזו תופעה יש לי כי שמעתי שיש סוגים מאוד שונים של פטריות ודלקות כמו אמפטיגו (שגם זה דומה לתופעה שיש לי)
וגם מעניין מהיכן זה נובע..אולי מהטחורים או מהקנדידה ששוכנת אצלי כבר הרבה זמן.. ?
תודה רבה ובשורות טובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריית איטרטיגו? - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/11/2012לא ניתן לאבחן את בעייתך ולייעץ באופן מוסמך רק על סמך התיאור.
עליך לפנות שוב לרופא העור שלך למעקב ושיקול נוסף או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסרים עוד פרטים בתמונה?
סיון25/11/2012או שזה לא יעזור...?
יש מצב אולי שזה לא תחום של רופא עור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריית אינטרטיגו?
סיון27/11/2012הספקתי להיות אצל רופא עור אחר שאמר שלא ניתן לדעת בדיוק מה יש לי ונתן לי אולטראלן,אמרו לי שכדאי לקחת ביופסיה מהמקום אם זה לא עוזר..כיצד זה נעשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבטיות
סיון27/11/2012הומלץ לי גם לעשות אמבטיות לפחות פעמיים ביום במים פושרים, האם גם שטיפה בלבד טובה? והאם גם מים חמים טובים?
תודה וסליחה על ההטרדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?