פטריית איטרטיגו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריית איטרטיגו?
    סיון
    21/11/2012

שלום, אני אחרי לידה ראשונה בתאריך 3/11 ויש לי בנוסף לתפרים וטחורים תופעה שהחלה מסוף ההריון של גרד מטריד באיזור הישבן גם מסביב וגם בפי הטבעת וגם באיזור הנרתיק. יש לי גם קנדידה שלא עוברת כבר הרבה זמן למרות הטיפולים אך הגירוד הזה מסוג שונה ובאיזור נרחב הרבה יותר.מה גם שבשלב מסויים הופרשו לי נוזלים מהמקום (שעברו את הבגדים).עם זאת מיד לאחר הלידה היו לי כמו שלפולחיות אדומות ומגרדות בין הישבנים בעיקר.
    נבדקתי אצל רופא עור בבי"ח שבו ילדתי והמליץ על הידרואגיסטן מה שלא ממש עזר וכרגע הגרד מטריד יותר באיזור הישבן ומפריע גם לטחורים. הוא המליצ על 10 ימי טיפול שעוד לא הושלמו... כשהייתי עכשיו אצל רופאת הנשים היא גם אמרה שזה פטריה. רופא עור נוסף אמר שזה פטריה בשם אינטרטיגו ונתן לי משחה טרידרם למשך 10 ימים +כדורים זילרג'י..וכאשר נבדקתי אצל רופאת נשים לעניין אחר היא טענה שאין פטריה אך ניתן להמשיך לטפל בטרידרם.
    כרגע אחרי טיפול של שבוע בטרידרם אין פצעים או אודם אבל עדיין מאוד מגרד.
    יצויין כי אובחן אצלי גם חיידק בדרכי השתן וניתן לי טיפול במוקסיפן.
    בשורה התחתונה, לא ברור לי איזו תופעה יש לי כי שמעתי שיש סוגים מאוד שונים של פטריות ודלקות כמו אמפטיגו (שגם זה דומה לתופעה שיש לי)
    וגם מעניין מהיכן זה נובע..אולי מהטחורים או מהקנדידה ששוכנת אצלי כבר הרבה זמן.. ?
    תודה רבה ובשורות טובות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריית איטרטיגו?

הוספת תגובה

• פטריית איטרטיגו? - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    25/11/2012

לא ניתן לאבחן את בעייתך ולייעץ באופן מוסמך רק על סמך התיאור.
    עליך לפנות שוב לרופא העור שלך למעקב ושיקול נוסף או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרים עוד פרטים בתמונה?

סיון
    25/11/2012

או שזה לא יעזור...?
    יש מצב אולי שזה לא תחום של רופא עור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריית אינטרטיגו?

סיון
    27/11/2012

הספקתי להיות אצל רופא עור אחר שאמר שלא ניתן לדעת בדיוק מה יש לי ונתן לי אולטראלן,אמרו לי שכדאי לקחת ביופסיה מהמקום אם זה לא עוזר..כיצד זה נעשה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיות

סיון
    27/11/2012

הומלץ לי גם לעשות אמבטיות לפחות פעמיים ביום במים פושרים, האם גם שטיפה בלבד טובה? והאם גם מים חמים טובים?
    תודה וסליחה על ההטרדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו