מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה בבקשהקובי01/12/2012
שלום אני סובל בכמה שני האחרונות בגרד ואדמומיות באיזור המפשעה.
ככל שעבר הזמן התופעה התרחבה לאיזור האשכים ולאחרונה גם לאביר המין.
יש לציין שלא גירדתי אף פעם ואין לי בעיות בתפקוד המיני.
אני השתמשתי במשחות להרגעת העור אך הם לא עזרו לכן עברתי למשחת אלקום (סטרואידית) - המשחה עוזרת מאוד אך לאחר הפסקת השימוש התופעה חוזרת.
רציתי לדעת מהי התופעה הזו והאם יש דרך שאוכל לסיים אותה אחת ולתמיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן01/12/2012ממליץ לפנות לרופא עור לקבלת אבחון וטיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
קובי14/12/2012אם כן רציתי לדעת כיצד אני יכול לפנות לרופא מבלי שהוריי ידעו על כך (הנני בן 17).
קופת החולים שלי היא כללית .
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזהר מרופא עור ומסטירואידים
מוטי16/12/2012קרא היטב את מה שנרם לך כאן בתשובתי.
נפלת קורבן של שימוש בסטירואידים ואת התוצאה אתה מתאר
כאן בפנייה שלך.
אתה לא ידעת שההחמרה היא תוצאה של מריחת סטירואידים
שיש במשחות של רופאי העור והמשחות והסטירואידים האלה הופכים את החולה
לקורבן של הטיפול עצמו.
עשית טעות קשה שמרחת אלקום ( מכיל סטירואידים )
והמשחה הזו גרמה לך להתפשטות הפריחה כםי שאתה מתאר.
וגם אם תלך לרופא עור - אין לו בכלל מה לתת לך כי אין לו תרופות למחלות עור
והוא ירשום לך משחות בשמות שונים שכולם מכילות סטירואידים.
רופא עור זזו סכנה לציבור.
כואב הלב עלייך ועל התמימות שלך שאתה כנראה לא אשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
קובי17/12/2012בכל זאת רציתי לדעת אם קיימת דרך שאני ילך לרופא של קופת החולים שלי בצורה אנונימית ולא יגלה כלום להוריי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?