רוצה לעשות בדיקות לכל מחלות המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לעשות בדיקות לכל מחלות המין
    מרים
    31/12/2012

שלום.

כיום אני נושאה עם ילדים. לפני כ 17 שנים יצאתי עם בחור והיו בנינו יחסי מין לא מוגנים (ללא חדירה). לאחר תקופה קצרה מאוד הופיע נגע (מעין יבלת) על השפה הפנימית של איבר המין והעור העדין שם התחיל להשתנות. הלכתי לרופאי נשים וסיפרתי להם שאני חושבת שנדבקתי ממנו במשהו והם רק נתנו לי טבליות לפיטריה ומשחה. עם הזמן המצב החמיר וההפרשה נהיתה מוגלתית וסבלתי מעקצוץ וגירוד באיבר המין (בלתי נסבל) ומתחושה של דלקת פנימית וכאבים בבטן כמו של דלקת. לקח לי זמן להבין שאני צריכה ללכת לרופאת עור ומין וזה מה שעשיתי. הרופאה חשבה שמדובר בקונדילומה וקבעה לי תור לבי"ח לביופסיה. התשובה שהתקבלה בביופסיה היא כי מדובר ברקמות מחוברות וחלב (משהו כזה..)אני יכולה לחפש את התשובה ולכתוב במדויק. זה אצלי בבית. חוץ מזה היא גילתה שיש לי קנדידה וגם חיידק אי- קולי. היא נתנה לי אנטיביוטיקה. שאלתי אותה אם אני סובלת ממחלת מין מליון פעם והיא אמרה שלא אבל אני לא זוכרת שעשתה לי איזשהם בדיקות מעמיקות כדי לגלות אם נדבקתי במחלת מין (חוץ מהביופסיה שעשתה ושלקחה הפרשה עם קיסם מהנרתיק). העור שלי במקום נהרס והוא דלקתי ואני סובלת בזמן קיום יחסים מכאבים. סיפרתי אז לבחור שהייתי איתו והוא הכחיש כל קשר ואמר שאין לו שום מחלה למרות שהתחננתי לדעת כדי לטפל בעצמי.
    לא הייתי רגועה. הלכתי להסיר את הנגע בעור בעזרת מחט חשמלית. הנגע נלקח למעבדה וקיבלתי תשובה שמדובר בשומן. מאוד מוזר...איך יכול להיות שזה הופיע זמן קצר אחרי היחסים איתו וגם לו היתה חתיכת בשר קטנה בפי הטבעת שטען שנולד איתה...אבל עשיתי שתי ביופסיות כביכול מהמקום, אז אם היה מדובר בקונדילומה איך לא גילו את זה? לפני שבוע הייתי אצל רופא נשים והוא עשה לי בדיקת פאפ (לפני 4 שנים נמצא אצלי AGUS בבדיקת פאפ ועשו לי קולונוסקופיה והכל היה תקין ומאז כמה בדיקות פאפ שהיו תקינות). הרופא דיבר על נגיף הפפילומה ועל זה שזאת מחלת מין שלא עוברת אף פעם. בגלל ההיסטוריה שלי נכנסתי ללחץ מטורף ואני כמעט לא ישנה וגם משגעת את בעלי(שאגב, נשוי לי כבר 13.5 שנים) ולו לא הייתה שום תופעה, ך שגם זה מוזר. אם נדבקתי איך הוא לא נדבק. עכשיו אני ובעלי החלטנו שאני אעשה את כל הבדיקות לכל מחלות המין שקיימות בעולם כדי לדעת מה קורה איתי. אני רוצה לעשות PCR ושואלת אתכם למי יותר נכון לפנות בעניין שיבצע את הבדיקות, לרופא נשים או לרופא עור ומין? האם בדיקת PCR כבר ממומנת ע"י קופ"ח לאחר שנכנס החיסון לסרטן צוואר הרחם? האם הרופא יכול באמת לבדוק את כל מחלות המין הקיימות?האם יכול להיות שאני נושאת מחלת מין במשך כ"כ הרבה שנים ושרופאת העור שאליה הלכתי אז לא אבחנה נכון או לא בדקה מספיק ביסודיות? האם יש בדיקות למחלות מין שלא מבוצעות בקופה וניתן לעשות במקום אחר כדי להקיף את הכל? בבקשה תעזרו לי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת באותו עניין

מרים
    31/12/2012

והאם ניתן לראות בבדיקות מחלות מין גם אם נדבקתי לפני 17 שנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לעשות בדיקות לכל מחלות המין - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    31/12/2012

מומחים למחלות עור ומין, מומחים לרפואת נשים ומומחים למחלות זיהומיות אינם יכולים לרפא חרדה ממחלות מהן אינך סובלת.
    ניתן לבצע בדיקות דם לוודא שאינך סובלת ממס' מחלות שמועברות במגע מיני במסגרת קופת החולים. פני בהקשר זה לרופא\ת המשפחה.
    באם החרדה לא תחלוף לאחר ביצוע בדיקות אלו ושלילת הסיבה לחרדה עליך לשקול פנייה לגורם מטפל מתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות לכל מחלות המין- תגובה

מרים
    31/12/2012

תודה על התשובה. הגישה שלך אינה מקובלת עליי. רופא מקצועי צריך לעשות בירור יסודי ומעמיק ורק לאחר שבאמת לא נמצא כלום, אפשר לשייך את זה לחרדה בלבד. רופאת משפחה לא מומחית למחלות מין ולא אמורה לתת לי תשובה מספקת ומענה במקרה זה. אצלי היה גרד, עקצוץ, אודם, הפרשה מוגלתית, בליטת בשר על העור לאחר המגע המיני הזה ולדעתי גם כתוצאה ממנו כי לא סבלתי משום תופעות או בעיות באיזור איבר המין קודם לכן. בנוסף, לפני 4 שנים מצאו אצלי AGUS בבדיקת פאפ כך שכל התופעות הללו+ הממצא בפאפ מטרידים ומהווים סיבה לדאגה מוצדקת במיוחד כאשר לבחור שהייתי איתו היה נסיון ועבר מיני עשיר (את זה גיליתי רק לאחר המקרה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את שרוטה בראש תקראי

שימי
    01/01/2013

יש לך שריטה אובססיבית מלווה בחרדה
    שום רופא לא ישמח להתעסק איתך ואף ילגלג לך מאחורי הגב

יש כמוך לא מעט שסובלים מבעיות נפשיות אובססיביות על ארועים לפני עשרות שנים.
    שום דבר לא ירפא אותך מהחרדה ואת תמשיכי להסתובב באינטנט עם השאלות המטרידות האלה.
    את לא סובלת ממחלת מין את סובלת מבעיות נפשיות מה שנקרא את שרוטה בראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות לכל מחלות המין- תגובה - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    07/01/2013

אין מניעה לבצע את כל בדיקות הדם האפשריות וכן לפנות לבדיקת רופא נשים לבירור הסימפטומים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו