מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולה ב -widespread scleredemaעמי06/01/2013
בטיפול uva1 קיבלתי כ- 20 טיפולים חיצונית לא מרגיש שינוי בשלב זה.אולי עתידית.
לאחר טיפול בעיקר ביום למחרת מרגיש עיניים נפוחות מבפנים בצורה קשה בלי סימנים חיצוניים
התייעצתי עם מנהל המחלקה אמר לפנות לרופא עיניים.
פניתי לרופאת עיניים ב"ה עיניים תקינות ההרגשה בעקבות הטיפול כנראה עורית או תת עורית .בטיפול האחרון שמתי מגבת על הפנים ולא עזר.קשה ביחוד לעבוד יום למחרת מול המחשב שם קרם לעפעפיים וטיפות עיניים ועדיין קשה.
כחמש שנים עם המחלה
הבעיה העיקרית שלי היא עם הלשון שנמתחה פנימה, מפתח הפה שקשה לנגוס לצערי לפעמים לא נעים ,הוושט שנתקע לי מזון בעיות מפרקים ביחוד בגב שקשה להזיז אותם וכשקר יש כאבים.
רופאים מקצועיים עיניים משפחה וכו' אינם מכירים את המחלה ואין עם מי לדבר .
האם הפנייה לרופא עור ??? ראומטלוג ?? הייתי במקומות האילו ואין פתרון ממשי.
מה ההמלצות שלך כדי להימנע מכאבי עיניים או בכלל למחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולה ב -widespread scleredema - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ07/01/2013שלום עמי,
לצערי מדובר במחלה שלרפואה אין עדיין מענה טוב לעצירת מהלכה, לריפוי ממנה או להקלתה.
טיפול UVA-1 ניתן לך ע"י רופאי עור (למיטב ידיעתי המכשיר היחיד בארץ קיים בעין כרם)
הוועץ ברופאי העור המטפלים בך. במקרה הצורך ייצרו רופאי העור המטפלים בך פורום מייעץ רב תחומי בנסיון להקל על סבלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
עמי07/01/2013חוץ מעיבוי עור ומתיחה עוד אילו תופעות קיימות למחלה
בתודה
עמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמי
דן07/01/2013שום דבר לא נעצר אצל רופא העור הקונבציונלי
תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור\
וכך תגיע לאתר מחלות עור ברמה שלא דמיינת.
לי הוא עזר עם פריחה נוראית בעור וכאבי מיפרקים של מחלת הלופוס.
אין לך מ להפסיד.
שיהיה לך בריאות אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמי
דן09/01/2013פעל כעצתי אחרת יהיה זה מחדל שלא עשית זאת
אם כל הכבוד מה שחיפשת ברשת יש עדיין דברים שאתה לא יודע.
תחפש בגוגל - כפי שרשמתי לך בהודעה הקודמת שלי.
רק תרמתי לך מידע מהדרגה הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?