יבלת ויראלית באיבר המין של בן הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלת ויראלית באיבר המין של בן הזוג
    מאיה
    14/02/2013

שלום יש לי חבר קבוע כבר כמעט שנתיים ובחודשים האחרונים הופיעה לו בליטה בעור באיבר המין. בהתחלה חשבנו שזה כלום אבל לפני שבוע ביקשתי ממנו שיבדוק את זה והוא אכן בדק. הרופא אמר לו שזו יבלת ויראלית ונתן לו משחה... רציתי לדעת האם מותר לנו להמשיך לקיים יחסים?, האם אני נדבקתי אותן במשהו כחומר האם זה נבע בגללי?(עברתי את כל החיסונים לווירוס הפפילומה) ומתי זה יעבור לו? תודה רבה מראש! יש לציין שלכל אחד מאיתנו הייתה התנסות אחת בלבד לפני שנהיינו יחד... ( בן זוגי היה אצל רופא והוא אמר לו שזה שום דבר ומכיוון שזה לא גדל או שינה צורה אין עם זה בעיה... בכל זאת אני ממש מודאגת והייתי שמחה לשמוע עוד חוות דעת...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קונדילומה

ירון
    15/02/2013

חבל לבזבז זמן יקר לפני שהיבלות יתרבות

תחפשי בגוגל - קונדילומה קרם קונדרמה
    זו המשחה הכי טובה בעולם לקונדילומה
    כל הסרה בלייזר רק מכפילה את כמות היבלות.

כן, יש מצב להדבקה כי זו מחלה וירלית מדבקת.

אבל המשחה קונדרמה מחסלת כך שלא הכל אבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יבלת ויראלית באיבר המין של בן הזוג - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    19/02/2013

עלי לבדוק בכדי לאבחן ואם אכן מדובר ביבלות ויראליות חשוב לדעת אילו יבלות ויראליות. בכל מקרה כל זמן שהיבלת קיימת רצוי להימנע מיחסי מין. רצוי שאת תהיי במעקב הדוק למרות החיסונים שקיבלת להוםעה אפשרית של יבלות אצלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו