מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית עור - פריחה לא מזוההאלון חיפה03/03/2013
לאחר התייעצות עם רופאת עור ברמב"ם.
ביופסיה שהראתה ממצאים של דלקת בעור(אבל לא ממה החא נובעת).
בדיקה של טלאים למציאת אלרגיה(לא נמצאה אלרגיה לחומר מסויים בבדיקה זו).
משתגע מה זה יכול להיות.
הפריחה התחילה רק אחרי מקלחת לפני שנתיים באזור הירכיים בהמשך עברה למותניים וטיפסה בצידי הגוף כולל האזור הפנימי של הידיים.
לאחר מכן התחילו כתמים גם על הבטן.
ראוי לציין שבהתחלה היו מופיעים כתמים רק לאחר מקלחת היום מופיעים כתמים גם לאורך היום ללא קשר למקלחת.
מצרף תמונה.
אולי מישהו מזהה?יכול להעלות השערות?
בנוסף לפעמים במקלחת זה שורף או כשאני שם קרם גוף(משתמש בקרם גוף טיפולי בגלל היובש) זה לא מגרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה, אבל דומה למה שהיה לי
שירלי03/03/2013בעקבות סטרפטוקוק לקיתי בפסוריאזיס, אז נראה די דומה, אבל מניחה שהרופאים היו אומרים לך את זה. בכל אופן, אם זו איזושהי דלקת בעור אני יכולה להגיד לך שמה שעזר לי זה תוסף מזון שנקרא סלדרין של סולגאר, שהקל על הדלקת ועל הכאב. הציעו לי טפול סטריאודלי שלא רציתי כי פחדתי שיחמיר את המצב ויכולה להגיד שזה עזר, זה לא היה קסם ולקח זמן, אבל בהחלט חשתי ועדיין חשה הקלה משמעותית. תשקול להתייעץ עם נטורופת. ממליצה גם להזהר עם הקרמים שאתה מורח, שיהיו יעודיים למקרים כאלה כי כל המבושמים למיניהם רק מחריפים את הדלקת ומציקים. תרגיש טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלון חיפה04/03/2013היי תודה על העצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה. מקווה שעזרתי. רק בריאות!
שירלי05/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דעה
אורית06/03/2013תחפש בגוגל - פיטריאזיס רוזאה
זה מה שיש לך.
לרופא עור אין מה להציע לך בכלל.
אם רופא עור יציע לך למרוח משחה עם סטירואידים אז תזרוק לפח את המרשם
כי אתה תסבול רק מהחמרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריאזיס רוזאה
אלון חיפה11/03/2013שלום רב,
תודה על התגובה.
בימים האחרונים אני קורא על פטריאזיס רוזאה.
וממה שאני רואה זה באמת מה שיש לי.
הרופאה נתנה לי משחת אלוקום אבל חושש מהשימוש בה.
כיצד אני מטפל בזה?
זה נמשך אצלי כבר זמן והתפשט באופן איטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית עור - פריחה לא מזוהה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן22/03/2013ממליץ לחזור על ביופסיה מנגע טרי.
חג שמח
ד"ר אכי פרידמן
מומחה ברפואת עור ומין, רפואה אסתטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?