גוש מתחת לעור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש מתחת לעור הפנים
    מטייל
    04/03/2013

שלום,
    אני מטייל ואחזור הביתה בעוד חודשיים. באמצע חודש אוקטובר צמח לי גוש שנמצא מתחת לעור הפנים, ככל שעובר הזמן הוא נהיה בולט יותר החוצה, וכרגע צבעו אדום ממש כמו פצע, שינוי הצבע זה משהו חדש של השבועיים האחרונים. אני מודה לכך שזוהי בעיה שחייבת להיות מטופלת ולהיבדק. השאלה שלי האם אני יכול לחכות עד שאחזור הביתה? או שיש סיכוי שהבעיה אינה סובלת דיחוי ואני צריך לחזור עכשיו הביתה כדי לטפל בזה? אני נמצא במדינות לא כל כך מפותחות, כרגע אני בניקרגוואה. האם שווה לי לנסות ללכת פה לרופא עור? אם כן, האם אני באמת יכול לסמוך על הדיעה שלו? יש דרכים מסויימות בהן אני יכול לא להחמיר את הבעיה כמו תזונה, חשיפה מועטת לשמש, מקדם הגנה גבוה?
    הרבה תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש מתחת לעור הפנים

הוספת תגובה

• גושים תת עורריים

יוכי
    20/08/2013

שלום רב,
    אני בת 60, ללא מחלות רקע.
    אני סובלת מכאבי ראש כרוניים קבועים רבים לאחר שסבלתי מהתקפי מיגרנה קשים מגיל 14 עד לפני שלוש שנים.
    יש לי כולסטרול מאוד גבוה 5 שנים ולמרות כל ההשקעה לסלק את הכולסטרול, הדבר לא צלח.
    מעבר לכל אלה, אני בריאה, רזה, שומרת בריאות, ספורט, מזון מאוד בריא וללא בשר. מכורה לנס קפה בלבד.
    לפני חודשיים לערך גיליתי שני גושים מוגדלים בשתי הידיים היכן שולקחים דם.
    בשבוע הבא אני אמורה לבצע אולטרסאונד לצורך אבחון.
    לפני שלושה ימים, התרבו הגושים וגיליתי עוד 7 בשתי הרגליים ובשתי הידיים [מפוזרים].
    הגושים כמו גולות ואינם כואבים בכלל.
    האם ניתן לקבל מידע מדוע הופיעו ומה מקורם? האם יש סיבה להופעתם ומדוע הופיע במפתיע?
    האם יש סיבה לדאגה?
    ב-2006 הוסר גוש בגודל כדור היכן שלוקחים דם. הגוש הוסר בניתוח ולא נמצא דבר מחשיד. מאז היה לי שקט.
    אשמח מאוד לקבל תגובה.
    המון תודה,
    יוכי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גושים תת עורריים - תגובה

ד''ר מריאנה זמיר
    29/08/2013

מה הוא סוג הנגעים ניתן לאבחן לאחר בדיקה גופנית יסודית אצל רופא מומחה ברפואת עור- לא על פי תאור בלבד. לעיתים יש צורך מבדיקות נוספות - לרוב ביופסיה מרקמת הנגע. פני בהקדם לברור , אבחון וטיפול.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו