Pleva

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Pleva
    אלה
    05/04/2013

שלום,
    שמי אלה ואני גרה בהולנד, היום קבלתי בטלפון שבבדיקת דגימת עור גילו שנקודות רבות בגוף שלי זה מחלה שנקראת pleva. אחרי בדיקה באינטרנט הבנתי שמחלה הזאת די נדירה ואין הרבה מידע. רופאה די נפנפה אותי בטלפון ואמרה שזהinnocent disease ממעט שקראתי לא נראה לי בכלל אינוסנט אלא מחלה מציקה שאין לה מרפא. אני בת41 יש לי 2 ילדים קטנים וזו פעם ראשונה שקורה לי משהו כזה. קבלתי אנטיביוטיקה erythrocine -es, קודם הם חשבו שזה גוטטה ויש לי גם dovobet שאני מורחת על הנקודות(שגדלות). מה אפשר לעשות? האם זה עובר? כמה זמן זה לוקח? האם זה חוזר? ממה זה נובע? זה תורשתי?סליחה על הרצף, אני פה מרגישה שאין לי עם מי לדבר בנושא. אשמח לקבל תשובות. המון תודה ושוב סליחה על כמות השאלות.

בכבוד רב,
    אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Pleva

הוספת תגובה

• PLEVA

ענת
    06/04/2013

תרשמי את המייל שלך אשלח לך המלצה מקצועית לטיפול
    לפלבה אני פשוט לא רוצה לפרסם כאן באופן פומבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PLEVA

אלה
    06/04/2013

רציתי להוסיף דבר אחד שנקודות שלי בכלל לא נראות כמו pleva ולכן זה עוד יותר מוזר ומדאיג כאחד,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו