קונדילומה וכתם לבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה וכתם לבן
    עדי
    12/05/2013

שלום. אני בת 24 ולפני כ5-4 חודשים היה לי קונדילומה.הרופא מומחה צוואר הרחם עשה לי בדיקת ביופסה והביא לי טיפול בקרם אלדרה ותוך חודש חודשיים הכל עבר.
    לפני כמה ימים הבן זוג שלי שאיתי כבר שנה נדבק עכשיו ואני גם מרגישה כאילו זה חוזר לי(מרגישה עקצוצים ומרגישה בליטות וגם בדקתי במראה. מה שמדאיג אותי שראיתי מעל הפות(בתור הנרתיק ממש למעלה כתם קטן לבן.
    מה זה הכתם הלבן זה ממש מדאיג אותי?! ואיך אני והבן זוג שלי נפתרים לנצח מהקודלימה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה וכתם לבן

הוספת תגובה

• קונדילומה המלצה

אסף
    12/05/2013

תנסי בדחיפות וולא המתנה משחה שאני מרחתי והיא חיסלה לי 5 יבלות של קונדילומה
    לפני כן הסרתי בלייזר והיבלות רק הוכפלו.

תחפשי בגוגל - קרם קונדרמה

את תגיעי לאתר של המטפל.
    זה הדבר הכי טוב שיש בשוק לצרה הזו.

אסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה וכתם לבן - תגובה

ד''ר מריאנה זמיר
    12/05/2013

הכלל החשוב ביותר בטיפול בקונדילומה ( כמו בכל מחלת מין) הינו לטפל בשני בני הזוג בו זמנית. עליך לשוב לרופא הנשים להערכה חוזרת וטיפול במידת הצורך, קבעי לבן זוגך תור לרופא עור כדי לעבור טיפול מצדו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו