מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוף השתגעתי כבר מישהו יכול להגיד ליאלכס12/05/2013
מה זה!??!!? יש לימחלת עור/אלרגיה שיוצאת לי כבר שנה פלוס על הגוף לא משאירה סימנים ומגרד רצח!! מישהו כבר יכול להגיד לי מה זה ומה השם של זה!?! זה סימנים כאלה כמו צרעת. ;(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
אלכס12/05/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת..
אלכס12/05/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפתרון לבעייתך נמצא כאן
אור12/05/2013יש לך בעיה הנקראת אורטיקריה
אין לזה פתרון קונבציונלי - פשוט אין
מה שאתה צריך לעשות זה להכנס לגוגל ולרשום
הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
שם תחפש אורטיקריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל אני בת...וכבר הסתכלתי
אלכס12/05/2013על המחלה הזאת לא נראה לי שזה וגם לא זכור לי שהרופא אלרגיה אמר לי אורטיקריה...אתה רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם התמונות שיש באינטרנא לאורטיקריה
אלכס12/05/2013ממש לא כמו שיש לי אורטיקריה זה ממש כתמים כאלה כמו כוויות..ואצלי זה כמו צרעת כזה..לא ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף השתגעתי כבר מישהו יכול להגיד לי - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר12/05/2013איכות התצלומים אינה גבוהה ( ישנה בעית פוקוס קשה) וחסרים פרטים אנמנסטיים חשובים - למשל גילך, מצבך הבריאותי, תרופות קבועות, רגישות ידועה, האם בוצעו פעולות אבחון וטיפול כלשהם...ועוד. בהתחשבות למגבלויות אלה התרשמותי היא שמדובר בתופעה שנקראת דרמוגרפיזם ( dermographism) . כדי להשלים בדיקה פיזיקלית, אנמנזה ולקבל טיפול מתאים יש לפנות לרופא עור מומחה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה אני בת 27 ועשיתי מלא בדיקות
אלכס12/05/2013עשיתי את הטסט לאלרגיה עם המדבקות על הגב ועשיתי גם את הטסט על היד.. אפילו חשבו פעם שאולי האלרגיה היא לתרופות למשככי כאבים עשינו ניסוי ולא נגעתי במשככי כאבים במשך חצי שנה אבל עדיין הפריחה המשיכה לצאת.. אני גרה בחול ואין לי ככ איך לגשת פה לרופא אלרגיה או עור הייתי במספיק רופאים כאלה בארץ.. את בטוחה שזה מה שרשמת שזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומצב בריאותי הוא סבבה לגמריי
אלכס12/05/2013אני לוקחת טלפסט ואלרג׳י כל יום כדור אחד כשיוצאת לי הפריחה.. לפי הטסטים שעשיתי בחיי יש לי אלרגיה לאבק ולניקל גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?