פצעון בפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעון בפין
    אנונימי
    23/05/2013

קודם כל אפתח בזה שאני בקרוב בן 18, אני לא יודע איך זה הולך עם מחלות מין אבל אני אציין שהפעם האחרונה שקיימתי יחסים הייתה לפני שנה.. ככה שקשה לי להאמין שהודבקתי..

גדל לי פצעון בפין, בערך באמצע. הוא כואב רק במגע, כמו חצקון אדום אבל הוא נפוח קצת, והוא עצמו בעל בליטה ורק בהיקף שלו הוא אדום.ובחלק העליון של הפצעון הוא בהיר/ דימוי לבן.

בהתחלה ניסיתי לפוצץ ומהר מאוד הבנתי שלא מדובר בחצקון, ואף אני לא חושב שצומח בכלל חצקונים בפין... התיאוריה שלי שמדובר בעקיצת יתוש רצינית אך היא כואבת במגע שלא בדיוק כמו במרגש של עקיצה..

האם יש לי מקום להלחץ? זה מדליק נורות אדומות? אין לי רופא משפחה מפני שהוא נפטר, לכן אני שואל פה לצורך הכוונה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעון בפין

הוספת תגובה

• המחשה

אנונימי
    23/05/2013

היי זה נראה בדיוק כמו בתמונה אצל הבטן של התינוק (החץ ההוא) רק שבמקרה שלי מדובר באחד כזה בלבד..
    התמונה:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לתמונה

אנונימי
    23/05/2013

בעצם זה לא בדיוק, יותר דומה אך בכיוון של פצעון כמו חצקון ועקיצה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעון בפין - תגובה

ד''ר אסף מונסליזה
    25/05/2013

גש להיבדק ע"י רופא עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו