פטרייה מתפשטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה מתפשטת
    דלית
    06/07/2013

שלום, אני אישה בריאה בת 32. לפני כחודש הלכתי לרופא עור ומין בעקבות עור אדום ומתקלף מתחת לשדיים ובמפשעות. הוא אמר שמדובר בפטריה ורשם לי דרמקומבין משחה פעמיים ביום. אחרי שבועיים בהם מרחתי את המשחה לא חל כל שיפור (אפילו קצת התפשט) אז חזרתי לרופא. הוא אישר שאכן היה צריך להיות כבר מעט שיפור והחליף את המשחה לציקלודרם. עכשיו אני כבר שבוע עם הציקלודרם ולפני יומיים הפטריה התפשטה לכל אזור השפתיים של הפות וממש כל האזור נהיה מתקלף. היום התחיל גם לשרוף בעיקר בשתן. גם בשדיים ובמפשעות יש קצת התפשטות..
    האם הטיפול נכון? האם להמשיך להשתמש במשחה? אני לא יכולה להשיג תור במהירות כי יש זמן המתנה ואני ממש לחוצה לדעת מה לעשות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה מתפשטת

הוספת תגובה

• תמיסה שמחסלת פטריות בעור

רונית
    07/07/2013

יש תמיסה צמחית שאני השתמשתי בה לבת שלי שנדבקה מפטריה מחתול
    והתמיסה חיסלה אותה לגמרי.
    את יכולה לנסות לברר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרייה מתפשטת - תגובה

ד''ר מריאנה זמיר
    15/07/2013

שובי לרופא להמשך ברור - יתכן ויש צורך בביצוע בדיקות נוספות כדי לקבוע אבחנה באופן סופי - משטח ותרבית לפטרת או ביופסיות עור, לפי התרשמותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו