פריחה בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בבטן
    נועה
    19/07/2013

לפני כשנה התפתחה לי בקיץ פריחה מצד ימין של הטבור.
    הפריחה התחילה בכמה נקודות אדומות שבהתחלה נראו כעקיצות אבל תוך יום התפתחה לפריחה בקוטר של שניים - שלושה סנטימטרים. הפריחה התחילה בשלפוחיות קטנות ומגרדות מאוד ואח"כ במשך כחודש פשוט הייתה כתם אדום ומעצבן שלא עובר..
    הרופא טען שזאת פריחה שנוצרת לפעמים בקיץ בעיקר משחייה במקורות מים שונים (הייתי במעיין ביום שזה התחיל..) ושידוע שהיא עקשנית מאוד, נתן לי משחת MANTEX (אחרי שבשבוע הראשון השתמשתי על דעת עצמי בtevacutan).
    הפריחה אמנם עברה, והמשכתי למרוח את המשחה כשבועיים אחרי שלא ראו סימנים ממנה אבל מאז מדי פעם אחרי מקלחת / או שהייה במים הפריחה מופיעה לזמן קצר (לרוב פחות מחצי שעה) ונעלמת.

האם יש לכם הסבר נרחב יותר על פריחות מהסוג הזה, והאם אני צריכה לחזור לטיפול כלשהו?
    האם יכול להיות שזה הרפס זוסטר (שלבקת חוגרת)? אציין שממה שאני מכירה הרפס זוסטר מלווה בכאבים מה שלא חוויתי, ושאם חווים הרפס זוסטר פעם אחת זה לא חוזר יותר.. האם זה נכון?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה בבטן

הוספת תגובה

• אורטיקריה

מישהי
    20/07/2013

הפריחה שבאה ונעלמת נקראת אורטיקריה
    תחפשי בגוגל יש המון מידע גם על טיפולים מעולים
    לרופא עור אין תרופה שמרפאת אורטיקריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה בבטן - תגובה

ד''ר מריאנה זמיר
    29/07/2013

כדי לאבחן במדויק את סוג הפריחה אצלך יש לפנות לרופא עור בעת הופעתה כדי להתרשם ממראה הקליני, פיזור, גודל וכמות הנגעים ועוד. על פי התאור - הסבירות שמדובר בהרפס זוסטר נמוכה מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו