Lichen planus

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Lichen planus
    רונית
    22/07/2013

שלום, אני סובלת מליכן פלנוס בפה. כעת, אני חוששת שהמחלה מופיעה גם באיבר המין (איזור הדגדגן) האם רופא המתמחה בעור ומין הוא הכתובת? גניקולוג נתן לי משחה ובהמשך אנטיביוטיקה שלא פתרו את הבעיה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Lichen planus

הוספת תגובה

• ליכן פלנוס רופא עור לא הפתרון

עדנה
    22/07/2013

אין פתרון לבעיה וחבל לך על הציפיות מרופא עור
    שרק ידחוף לך סטרואידים שמהם תראי רק נזק.
    לעולם אל תסכימי למרוח סטרואידים במקום ההוא .
    אני סובלת כבר ארע שנים מאותה בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליכן פלנוס- עדנה

נועה
    23/07/2013

עדנה שלום.
    תודה על העזרה. אני לא בטוחה שאכן מדובר בליכוד פלנוס.
    כרגע (כבר חודש) אני רק חשה בכאבים באיזור הדגדגן במגע ללא כל שינוי באיזור הנראה לעין. אין כל סימנים אדומים או לבנים.
    אני חוששת שזה יתפתח לליכן פלנוס.
    את זוכרת לומר לי כיצד זה התחיל אצלך?
    האם זה התחיל עם כאב בלבד? האם מיד ראית את הסימנים והצורה הקלינית של המחלה? האם זה קיים בדגדגן עצמו?

תודה מקרב לב וסליחה על השאלות האשיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Lichen planus - תגובה

ד''ר מריאנה זמיר
    29/07/2013

לא תמיד ניתן לקבוע אבחנה של lichen planus על פי תמונה קלינית בלבד - לעיתים יש צורך בביופסיה ובדיקה פתולוגית. ממליצה לחזור לרופא הנשים, לשתף אותו בחששות ולהתייעץ לגבי ביופסיה אבחנתיות - במיוחד לאחר שהטיפול שניתן לא הביא להטבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו