מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים מוגלתיים בקרקפת שגורמים לצלקות ולנשירהנחמה30/07/2013
שלום
מזה כמה שנים אני סובלת מפצעים בקרקפת שגורמים לצלקת ולנשירת שיער כשקצה השערה הזקיק כנראה עטוף במן מוגלה שקופה. זה מתחיל כמו פצעי בגרות אדום נפוח כמו פצע תת עורי בפנים שהוא כואב מאוד וזה מופיע בקרקפת במיוחד בצדדים מעל האוזניים אך לעתים גם בכל הראש, לפעמים נהיה ממש פצעון מוגלתי שניתן לנקז את המוגלה אך לרוב זה אדום וכואב ועד שלא אתלוש את השערה על מנת לתת למוגלה הזו לצאת זה לא מתייבש ולא עובר. הגירוד הוא בלתי נסבל- ממש התקפי גירוד אציין שלאחר ביקור בבריכה כנראה בגלל הכלור המצב ממש מחמיר. זה גורם לי לקרחות לעתים השיער נושר לבדו לעתים בעזרתי אני מתביישת בקרחות שנוצרות ובצלקות. זה נראה כאילו "הדלקת" עוברת מאיזור לאיזור בראש, פצע מתייבש ומיד לידו מתחיל חדש לפעמים. אני בת 40 יש לי מעט אקנה מבוגרים בפנים ובגב. אציין שהפצעים בקרקפת לעתים מתגברים לפני מחזור. אני
סובלת מתת פעליות בלוטת התריס ונוטלת יותירקס לאחרונה tsh- 7.88 t4- 1.0
anti thyroid peroxid- 760 האם יש קשר לפצעים ולתת פעילות? אציין שיש איטיות כללית בהחלמת פצעים באופן כללי וגם שכשגרתי באיזור ים המלח היבש התופעה לא קרתה כלל.
אני מתנצלת מרוש על אורכם של הדברים ושואלת מה יש לי בקרקפת? (זה בלתי נסבל כבר..) האם קרחת תעזור? זה קשור לראומטיזם (אני עם פיברומיאלגיה וסימבלתה) או תהליך דלקתי כללי בכל הגוף או רק בקרקפת? באופן כללי אני סובלת מגירוד מטורף בהתקפים בכל הגוף. לסיכום: מה יש לי ואיך אני מטפלת בזה? רופאת עור ראתה את זה ונתנה לי שמפו מיוחד ללא הועיל..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים מוגלתיים בקרקפת
אור02/08/2013יש לך בעיה שנקראת פוליקוליטיס
היא גם נפוצה כפצעי ישבן.
יש טיפול צמחי עם משחה וחומר צמחי שצריך לשתות וזה הדבר היחיד שקיים ושיכול לשפר לך את המצב ללא תלות באנטיביוטיקה.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעי לאתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לענות לי בבקשה?
נחמה12/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חשובה לך במחלות עור
דנה13/08/2013יש לך תופעה שנקראת פוליקוליטיס
כל מה שיש לרופא עור להציע לך הוא טיפול באנטיביוטיקה בכמות ענקית
ומזה לא תבריאי.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
באתר שתגיעי תחפשי פוליקוליטיס וזה הטיפול הכי טוב שיש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים מוגלתיים בקרקפת - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר17/08/2013תארת בעיה ממושכת ומורכבת שאינה מגיבה לטיפול שקיבלת. בראש ובראשונה יש צורך מאבחון מדויק - במידה והבדיקה הפיזיקלית אינה מספקת, יש אפשרות להרחיב את הברור, לקחת תרבית מהפרשה המוגלתית או לבצע ביופסיה לפי הצורך. רק לאחר קביעת אבחנה מדוייקת תתקבל ההחלטה הנכונה ביותר לגבי טיפול ומעקב. פני לרופא עור מומחה כדי להתקדם בתהליך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?