הפסקת הצמיחה של זיפי הפנים במפתיע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הצמיחה של זיפי הפנים במפתיע
    משה
    09/08/2013

שלום רב,

לפני מספר שבועות שמתי לב כי באזור מסויים בפנים שלי, בצידו הימני של הסנטר, הפסיקו לצמוח לי זיפים. מדובר על אזור בגודל של כ 1 סנטימטר רבוע. בעבר צמחו לי גם באזור זה זיפים, כמו בשאר הפנים שלי אך כפי שנאמר, כעת העור חשוף לחלוטין באופן שנראה די משונה.
    אני בן 33 וללא מחלות ואיני נוטל תרופות כלשהן. אני בתהליכי מעבר לתזונה צמחונית ובחודשים האחרונים ממעט באכילת בשר ו/או מוצרי חלב.

מצורפת תמונה של האזור. אני במקרה אחרי טיול של מעל שבוע ולכן לא מגולח (הקרחת הופיעה עוד לפני הטיול וללא קשר אליו).

אין לי בעייה מבחינה ויזואלית שהאזור ללא זיפים אך אני רוצה לוודא שלא מדובר בסימפטום אפשרי לבעייה אחרת.

אשמח ואודה לתגובה,
    כל טוב
    משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקת הצמיחה של זיפי הפנים במפתיע - תגובה

ד''ר מריאנה זמיר
    17/08/2013

קשה לאבחן בעיות עור על פי תמונה בלבד, במקרה שלך חשוב מאוד לבדוק היטב את האזור, להתרשם מקרוב האם יש שיערות שבורות, אודם, קשקשת או תסמינים מכוונים נוספים הנראים רק לעין מקצועית. פנה לרופא עור לקבל תשובות מדויקות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו