מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורטיקריה כרונית-בבקשה להגיב לפהגל18/08/2013
אני בת 26, בריאה ללא אלרגיות/אסטמה גם לא במשפחה. לפני קצת יותר מחודשיים התחילו להופיע לי אפיזודות של פריחה ו/או נפיחות שבאו ונעלמו תוך 24 שעות וחזרו על עצמם כל כמה ימים. הלכתי לרופא עור שאיבחן אורטיקריה כרונית ונתן לי מרשם לאנטי היסטמינים (בהתחלה אריוס פעם ביום וכשזה לא עבד- טלפסט בבוקר וזילרג'י בערב). האפיזודות פחתו בצורה משמעותית אבל מדי כמה שבועות יש התפרצות חזקה יחסית (שנמשכת לא יותר מיום-יומיים אבל מאוד מפושט כולל אנגיואדמה באצבעות בידיים ובכפות הרגליים). הלכתי היום לרופאת עור אחרת שנתנה לי מרשם לפרדניזון 5 מ"ג שני כדורים בבוקר למשך חודשיים. אני לא כל כך מעוניינת לקחת סטרואידים היות וזה טיפול די דרסטי ולא בטוח בכלל שבסיום הטיפול המצב ייפתר ואז יכול להיות שאני סתם אסבול לחינם.. האם ניתן לעלות מינון של טלפלסט? לפחות בימים שיש בהם התפרצות? אם כן עד כמה ביום? כמו כן אני מתכננת להיכנס להריון בסביבות תחילת נובמבר, במידה ואני מחליטה לקחת סטרואידים מעכשיו לחודשיים, יש בעיה עם כניסה להריון קצת לאחר סיום הטיפול? במידה ואני מחליטה להישאר על טלפסט- האם זה אפשרי בהריון? מה כדאי לעשות? איזה טיפול עדיף? אגב, הרופא הראשון שלח אותי לבדיקות מאוד מקיפות והכל שלילי פרט לIgE גבוה- 280.
תודה מראש, גל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה כרונית קבלי המלצה
ענת19/08/2013היי גל
משאירה לך את המייל שלי למקרה שתרצי לכתוב לי
בגדול, חבל על הזמן שלך בנושא טלפסט הוא לא מרפא אורטיקריה
בכלל זה מה שנקרא כיבוי שרפות זמני ליום במקרה הטוב.
רופאי עור גם לא ירפאו אותך ואני לא כותבת כדי לנגח מישהו חלילה אלא כדי לציין עובדה ולמנוע ממך ציפיות מיותרות.
יש טיפול שמרפא אורטיקריה לי זה היה הצלה אחרי 7 שנים של סבל.
את פשוט צריכה לחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור - זה האתר
תשמרי במועדפים כי תזדקקי לי.
זו ההצלה מהצרה הבלתי נגמרת הזו שתציק לך מאד בהריון.
בהצלחה . שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרת? חשבנו שנפטרנו ממך סופית.
אני09/05/2016לכי לראות רופא, בלי פתרונות של מכשפים ורופאי אליל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה אשמח לשמוע על איזה אתר מדו
נטע לי17/08/2016היי שירה,
אשמח לשמוע על הטיפול שציינת פה. תוכלי בבקשה לציין גם את האתר ? כי לא מצאתי ....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאתר שבקשת נטע לי
שירה18/08/2016זה האתר של רמי מור מנהל הפורום הזה
צרפתי סרטון.
טיפול מציל שאין שני לו בעולם.
תכנסי לכיתוב של הסרטון וכתובת האתר נמצאת שם.
בהצלחה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדר המלצה בלבד
ליאור08/05/2016במשך 3 שנים טופלתי בטלפסט כי לא מצאו איזו אלרגיה יש לי.
החל מתכשירים ועד למצאים ואפילו התפטרות מעבודה והסתגרות למטרת בדיקה. הפיכה לטבעוני ואפילו להעיף גלוטן וסוכרים, אבל כלום!
כל בדיקת אלרגיה סתרה את עצמה, אחת אומרת שאני אלרגי לכסף
השנייה אומרת שאני לא אלרגי לכסף
בסופו של דבר נשבר לי ולקחתי מינון מופרז(על דעת עצמי) של טלפסט בשילוב זריקה אנטיביוטית
לקחתי 4 כדורים במכה, ועוד 2 בערב
ואת יודעת משהו? כבר קרוב לשנה אין לי כלום!
רפואה בשקל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?