למנוע התפרצות אקנה חריף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למנוע התפרצות אקנה חריף
    מירב
    28/09/2013

שלום אני בת 24 ובמשך כבר כמה חודשים סובלת מהופעת פצעים על הפנים הגב והטוסיק (פצעי אקנה מוגלתיים) יש לציין שבגיל ההתבגרות הפנים שלי היו חלקות ללא פצע אחד אפילו וגם שאר הגוף אבל מה שכן תמיד סבלתי מקסקסת בקרקפת ועכשיו זה עוד יותר החמיר ,למרות שתמיד הייתי משתמשת בתכשירים מיוחדים לבעיה זו . מגיל 18 התחלתי להשתמש בגלולות פליים רוםא הנשים המליץ עקב בעית שחלות פולציסטיות ואז בגיל 23 הפסקתי כי התחילו לצוץ לי פצעים בפנים וסברתי שזה בגלל הגלולות ( בקיצור הגוף שלי עובר כנראה שינויים הורמונאליים כלשהם שגורמים לכל זה . מה אני יכולה לעשות ולמי לפנות כי רופא עור לא כל כך עזר סתם רשם משחות אנטיביוטיות ורופא נשים המליץ על גלולות דיאנה ...למי לפנות מה לעשות ? אני רוצה לרדת לשורש הבעיה ואולי הפתרון ימצא שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למנוע התפרצות אקנה חריף

הוספת תגובה

• תודה מראש

מירב
    28/09/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים בישבן מנסיון

דנה
    28/09/2013

לי לא היה אקנה בפנים כמו שתארת אבל כן היו לי פצעי ישבן
    שרופא עור לא פתר ולא עזר.
    מה שעזר הם טיפולים מסוג רפואה משלימה
    תחפשי בגוגל הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור

מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו