מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליכן סקלרוזיס בפות?דנה05/10/2013
שלום רב,
אני בת 48. לפני כחודש חשתי בגרד, הפרשה לא תקינה ובבדיקת שתן התגלה אצלי אוראפלזמה.
קיבלת טיפול באנטיביוטיקת ציפרודקס, ופלוקנול. ההפרשה עברה והגרד השתפר משמעותית אולם אז הבחנתי בדמומיות חזקה סביב הפות (שפתיים, בפתח ואפילו סביב פי הטבעת). רופא נשים נתן לי דרמובייט בחשד לסקלרוזיס לשלושה שבועות פעם ביום ואם לא יחלפו הסימנים יש לקחת ביופסיה.
קראתי רבות באינטרנט שזו מחלה בלי כרונית. קראתי שיש בה שינויים אנטומים של איבר המין ושינו לצבע לבן ועור דק. יש לציין שלא קיים אצלי צבע לבן אלא רק אדמומיות חזקה.
כמו כן בחדשים האחרונים אני סובלת מאפטות בפה.
אני מאוד מודאגת מכמה סיבות. האח שקראתי שהדרמובייט עצמו יכול לגרום לנזק מקומי-דקות העור. שנית כגרושה אני נחרדת מהמחשבה שאיזור כה חשוב לי ישנה את מראהו. אני על סף בכי ומעוניינת במידע ועזרה.
האם קיים מומחה בארץ? האן מומחה לעור ומין הוא האחד? גניקולוג?
אודה מאוד על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשליית חיפוש רופא האחד והיחיד
דרמובט קללה05/10/2013אין רופא כזה זה פרי דמיונו של החולה המיוסר.
כל רופא מכיר את אותם תרופות וגם אני השתמשתי בדרמובט
שזה לא תרופה אלא קללה.
אם מישהו סתם יזרוק שם של רופא אז תלכי אליו ומה תקבלי ?
את מה שהציע לך הרופא המטפל.
זו דעתי כמי שחווה על בשרו את הדרמובט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהפתרון?
מאי05/10/2013תודה על התגובה.
למה גרמה לך התרופה?
ובמה אתה משתמש כתחליף?
כרגע הבנתי שמצבי יחמיר ללא התרופה ומאידך- אני חוששת גם להמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצה חשובה
אידית06/10/2013אצלי היתה התפרצות אחרי מונו ( מחלת הנשיקה )
וחשבו שזה קשור לוירוס שגרם למחלה.
לפני שלושה חודשים טופלתי בתרופה על בסיס צמחי
שנקראת אקטימור ( חפשי את האתר בגוגל )
ולשמחתי אכן היה קשר וירלי לליכן וזה חלף.
לא יודעת אם זה בכל המקרים אבל שווה לנסות.
בהצלחה . אידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי את האתר. תודה רבה, אבדוק.
דנה06/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם היצלחת להשיג את האקטימור?
גלית26/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאד קל
רחל26/11/2013פשוט תכנסי לגוגל ותרשמי מחלת הנשיקה אקטימור
וזה האתר של רמי תתקשרי אליו תזמיני תור וזה פשוט.
לא צריך להסתבך ולסמוך על רופאים קונבציונלים
מהם לא נרפא את המחלות שלו לצערי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן סקלרוזיס בפות? - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר17/10/2013התמונה הקלינית המתוארת יכולה להתאים לשלל תהליכים ואינה אבחנתית לליכן סקלרוזוס. פני לרופא נשים מומחה לבעיות העריה והלדן - ממליצה על ד״ר בינה כהן-סחר או ד״ר אחינעם לב שגיא לאבחון ( בדיקה קלינית, ביופסיה וחו׳ לפי צורך) וטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?