מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מולוסקום אצל ילדיםמיטלמן14/10/2013
שלום רב
לפני כשנה הופיעו אצל ביתי בת ה6 פצעון על הבטן נראה כמו חצקון שקוף אם נקודה באמצע לא נגענו בו ולאחר כמה זמן הופיעו עד כמה באותו אזור אך יותר קטנים הלכנו לרופא הוא אמר שזה יבלת כל שהוא וירוס שעובר לבד תוך חצי שנה
לאחר חצי שנה כמובן שזה לא עבר הלכנו הפעם לרופא עור והוא אמר אותו הדבר לאחר חצי שנה הלכנו לרופא משפחה והוא נתן לנו חומר מסוים לא זוכרת את השם הוא נראה כמו לק שקוף אמר למרוח מסביב ליבלת וזלין ועל היבלת את הלק היבלת הגדולה באמת נפלה לאחר כמה טיפולים אך יצאו עד מלא יבלות דגולות וקטנות על כל הבטן וזה התפשט גם לרגליים לפעמים זה מגרד לא תמיד
לפני כחודש הילדה הקטנה שלי גם נדבקה בזה אבל אצלה זה יצאה בקיפול של היד
אתמול חפרתי באינטרנט ונתקלתי בדבר הנקרא מולוסקום קונטגיוזום וגם התמונות שיש בגוגל גומות למה שיש לילדות שלי
אך אפשר לטפל בזה בדרך הכי מהירה
תודה סוזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולוסקום טיפול
אורנה14/10/2013היי
שני ילדיי יוגב ועידו נדבקו בוירוס הזה
הסרנו אותו בחנקן בשניידר והם חטפו טראומה עקב כך
שאני לא סולחת לעצמי שהבאתי אותם לשם.
אחרי ההסרה היבלות רק הוכפלו ונטשנו את רופא העור שממנו לא ראינו כלום
ועברנו למשחות צמחיות שחיסלו את הצרה זה באתר של רמי מור
שהוא רמה עולמית במחלות עור את יכולה למצא אותו בנקל.
מקווה שעזרתי.
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולוסקום
דנה14/10/2013לבת שלי נתנו מן לק זה שגרם צריבות בעור וגם לכמות הרבה יותר גדולה של יבלות
זה היה גם כן בשניידר.
לאורנה תודה על ההמלצה זה עזר לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולוסקום אצל ילדים - תגובה
ד''ר אכי פרידמן16/10/2013לפי התאור סביר להניח שזו האבחנה. אני ממליץ להניח לתופעה לחלוף ללא טיפול. ממליץ לא להסתכל "על השעון" לוקח זמן ובסוף זה עובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולוסקום לא עובר כל כך מהר תקראו
דנה17/10/2013יש אין ספור מחלות שרופא עור אומר זה עור לבד .
מדוע הוא עושה זאת ?
כי אין לו תרופה להציע לחולה ועל מנת שהחולה לא יפנה שוב ושוב אז אומרים לו שזה עובר לבד .
ומה קורה בנתיים ?
זה וירוס שמתפשט ובעיקר מדביק אחרים בגן...בבית הספר ...
איזה עובר לבד ואיזה שטויות אלו של רופא קונבציונלי .
יש לי אורטיקריה כבר 7 שנים וגם למחלה הזו אמרו לי שזה עובר לבד
ואני עדיין סובלת מפריחות נוראית מדיי יום.
לאחותי יש ליכן פלנוס וגם לה אמרו שזה עובר לבד
והיא כולה מלאה בנגעים בכל הגוף.
להגיד שזה עובר לבד כי אין לכם תרופות לשום מחלה זה כדי שאנחנו החולים התמימים לא נפנה אליכם שוב ושוב כדי לשמוע שאין לכם תרופות לכלום.
.
אנחנו מתמודדים עם המולוסקום כבר 3 שנים ולא עושה שום רושם שזה עובר
ואתה מדבר על עובר לבד ?
עובדים עלינו בעניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולוסקומה
מיטלמן17/10/2013היי דנה
קראתי המון בפורומים והמון כתבות וכו..
יש מישהו בשם רמי מור שפיתח כל שהיא משחה למולוסקומה
יש המון המלצות אומרים שזה עובד
אני אישית כרגע לא יכולה כל כך להרשות לעצמי לשלם כל כך הרבה כסף עבור המשחות האילו אז אני פניתי לרפלקסולוגית של ביתי והיא מרכיבה לי משהו שהוא גם משחה וגם טיפות דרך הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולוסקום בהמשך להמלצה
אורנה17/10/2013ממליצה לך לא למרוח משחות כמו שהרפלקסולוגית שרשמת הולכת להרכיב לך
כי בחלק מהמקרים חומרים שונים גורמים דוקא לוירוס לתרבות.
אני ממש מבינה אותך בעניין הכספי אבל עדיף שלא תמרחי כלום מאשר תמרחי משהו
שיכפיל לך את היבלות ותמצאי את עצמייך עם יער של יבלות בלתי נשלט.
כי הרי רפלקסולוגית עוסקת בעיסוי ולא בהנה של מחלות כמו המולוסקום.
אין תחליף לטיפול של רמי מור במולוסקום ואת ה אמר לך מנהל המיון בשניידר שדרכו הגענו לרמי ורק במשחות שלו הבעיה נפתרה ברוך השם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)