מחלת מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת מין
    עידו
    30/03/2008

שלום רב
    באתי במגע לא מוגן עם בחורה היתה חדירה לנרתיק שלה.
    מאז המקרה כשבוע שבועיים בערך אני רואה שפיך צהוב כל הזמן ברגע שאני מאונן
    שנראה ממש ממש דוחה ומגעיל ובולט השוני שלו.
    עשיתי בדיקת זרע ושתן רק לאחר חודש וחצי -חודשיים בערך מהמגע שבאתי איתה
    בדיקה אחת של הזרע יצאה תקינה בדיקת שתן יצא חיובי ובדיקה שלישית רק אתמול ראיתי הגיע
    שעשו שוני ויש משהו בזרע זה מה שהרופא אמר בלי תבצע בדיקות דם בלי שום דבר
    רק אמר לי להמשיך לקחת את האנטיבוטיקה לדלקת בדרכי השתן.
    התסימנים שיש לי זה עיקצוצים באשכים,שפיך צהוב ,ונראה שגם שתן צהוב .
    חום אין .עייפות וכ"ד גם ככה יש לי בלי כל קשר(: אז לא יודע אם יש חס וחלילה זיבה או משהו אחר
    וזה יותר משבוע-שבועיים שיש לי את השפיך הצהוב.אז עם היה משהו הייתי מרגיש את זה .
    לדבר נוסף שיש לי מוזר שמרגיש במראה החיצוני של האיבר כבר למעלה משנה יש כמו עיגולים עיגולים לבנים באיבר והוא לא נראה כלל יפה נראה כאילו זה פיטריה או משהו
    במרפאה של משרד הבריאות עם אני הולך לעשות בדיקות דם יש להם שם רופא שגם בודק גופנית,לראות את זה או רק אורולוג?
    שאלה נוספת שיש לי ראיתי שיש אפשרות לעשות בדיקת רוק בשביל לגלות עם יש מחלת מין
    עד כמה הבדיקה הזו אמינה בתודה רבה רבה איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת מין

הוספת תגובה

• מחלת מין

ד''ר אכי פרידמן
    31/03/2008

התאור שלך יכול להתאים למחלה זיהומית .
    הטיפול במחלות כאלו יכול לעיתים לארוך זמן ואף לדרוש טיפולים בסוגי אנטיביוטיקות שונים.
    לגבי הסימנים הנוספים שאתה מתאר עליך להיבדק על ידי רופא עור ו/או אורולוג בכדי להגיע לאבחנות ולנקוט בשיטות טיפול מתאימות.

ד"ר אכי פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו