סבוריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה
    נוי
    26/11/2013

שלום.
    הייתי אתמול אצל רופא עור (באיזור השרון). יש לי סבוריאה בפנים ובעיקר בעונה הזו היא יותר מורגשת מיתר עונות השנה. בנוסף, יצאו לי מספר פצעים/פצעונים בפנים ולשם כך הרופא נתן לי מרשם לתרופות: ניזורל קרם למשך 3 שבועות ואלוקום למשך שבוע.
    האם המשחות מיועדות למריחה בכל איזור הפנים או רק במקומות בהם קיימים הפצעונים?
    מעיון באתר כלשהו באינטרנט נודע לי שלמשחה אלוקום יש תופעות לוואי לא מעטות שעלולות לגרום לנזקים. האם עליי למרוח את המשחות שקיבלתי מהרופא או שעדיף לפנות לרופא אחר?

תודה מראש וחג שמח,
    נוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה

הוספת תגובה

• יש לך מזל שלא מרחת סטירואיד אלוקום

דן
    27/11/2013

מזל גדול יש לך שלא מרחת סטירואידים זה האלוקום
    ואין גם טעם שתפני לרופא אחר - כל רופאי העור ירשמו לך רק סטירואידים
    בשמות שונים.

למה ?

אין תרופות למחלות עור ויש רק סטירואידים .

תשמרי על העור שלך כי אחרי הנזק לא יהיה לך למי לבוא בטענות

סטירואידים לעולם לא ירפאו אותך מסבוריאה או מכל מחלת עור
    הם נועדו ליצור רושם של מראית עין של טיפול במקום שתצאי בידיים ריקות מחדר הרופא.

גם הרופא יודע שהוא נותן לך משחה שיש בה נזק ודאי וחד משמעי ולא תרופה שתרפא אותך.

שמרי על העור שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבוריאה - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    17/12/2013

עשי לך רב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה

אני
    19/11/2014

עשה לך רבנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו