מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטיאריס רוזהדליה18/12/2013
שלום רב
יצאו לי בגוף מלא נקודות אדומות בכל הגוף כולל מעולה בפנים ובצוואר בטן גבי וידיים כולל כפות הידיים. הרופא אבחן כפיטיאריס רוזה.
אני רוצה מאד להיכנס להריון. אני אמורה לעשות מעין טיפול הזרעה ללא תרופות. הרופא אמר שאחכה קצת והאמת שכבר מחכה הרבה זמן לילד. האם בעייתי להיכנס להריון במידה ואכנס?
כמו כן הוא אמר שיכול להיות שאחוז אחד שהוא טועה טהבעיה אחרת ולכן לא כדאי להיכנס להריון. האם זה נכון? וכל כל לחוץ לחכות?
בנוסף הציע לי לקחת זריקת קורטיזון בשם דיפרוספם 2 מ'ל. האם יעזור? והאם התרופה תזיק להריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס רוזאה
דנה19/12/2013ממש לא ממליצה לך לקחת זריקת קורטיזון
אני בכלל מופתעת שהמליצו לך.
לפיטריאזיס רוזאה יש פתרון קצר תוך שבוע ואין פריחה
תחפשי בגוגל רמי מור מחלות עור תגיעי לאתר שלו.
אני טופלתי אצלו עם פיטריאזיס רוזאה כשהיא היתה בשיאה שכל הגוף היהצ מכוסה
הפריחה נעלמה כלא היתה בזכות הקוקטייל הצמחי שקבלתי לשתות.
את לא חייבת לסבול ולהסתמך על רופא עור קונבציונלי.
רוצי לגוגל (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופת פלא
סיגל19/12/2013גם אני טופלתי בטיפול הזה אצל רמי אחרי שעשיתי פוטותרפיה בטיפשותי
ונשארו לי פיגמנטציות חומות עד היום .
זו תרופת פלא רק חבל שהגעתי אליו אחרי שהזקתי לעצמי בפוטותרפיה
שלא הסבירו לי באיכילוב שהיא משאירה כתמים חומים ששאני מקווה שיום אחד יעברו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?