פצע שנראה כמו כוויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע שנראה כמו כוויה
    לימור
    13/01/2014

לפני כשבועיים הופיע לי פצע מגרד שנראה כמו עקיצה. הייתי בטוחה שתוך כמה ימים זה יעבור אבל עכשיו זה נראה ממש כמו מין כוויה בשלבי החלמה וזה נורא מגרד, זה גם גדל והתפשט טיפה על העור.
    כעת נדמה לי שהופיעו עוד שני פצעים כאלה..האם זה משהו שדורש בדיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע שנראה כמו כוויה

הוספת תגובה

• במצבים כאלו

דבורה
    15/01/2014

קודם כל אני שמה משחה או קרם כדי להרגיע את המקום.
    אני אישית משתמשת בהרב אטופיק של מורז כדי לטפל במצבים כאלו שיש לי אדמומיות בעור. זה בלי סטרואידים ומחומרים טבעיים אז זה מרגיע את העור בלי השפעות כימיות ונזקים.
    ובלי שום קשר עדיף ללכת לרופא עור אם זה משהו שהוא יחסית חריג ולא עובר אחרי טיפול כזה... יכול להיות שזאת אלרגיה או דלקת של העור. שווה לבדוק ליתר ביטחון.

מקווה שיעבור לך מהר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוחרת ותועמלנית של מורז

שון
    16/01/2014

בכל פורום היא תעשה רושם של שימוש אישי במשהו של מורז

קבלי עוד דוגמא וכאלו יבואו בהמשך.

ממליצה לך
    מאת: alma110
    15/01/14 13:31

על קרם ידיים טיפולי של מורז שמכיל פוליגונום (זה צמח שידוע בריפוי העור). לי זה עוזר בתקופות האלו של החורף כי אני גם כן סובלת כמוך מיובש שמגיע עד למצב של דם.
    אני משתמשת בזה בעיקר אחרי שאני שוטפת כלים או מנקה את הבית עם החומרי ניקוי ואז זה מרגיע לי את העור בידיים.

בהצלחה ומקווה שהחורף יעבור מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו