מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע שנראה כמו כוויהלימור13/01/2014
לפני כשבועיים הופיע לי פצע מגרד שנראה כמו עקיצה. הייתי בטוחה שתוך כמה ימים זה יעבור אבל עכשיו זה נראה ממש כמו מין כוויה בשלבי החלמה וזה נורא מגרד, זה גם גדל והתפשט טיפה על העור.
כעת נדמה לי שהופיעו עוד שני פצעים כאלה..האם זה משהו שדורש בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במצבים כאלו
דבורה15/01/2014קודם כל אני שמה משחה או קרם כדי להרגיע את המקום.
אני אישית משתמשת בהרב אטופיק של מורז כדי לטפל במצבים כאלו שיש לי אדמומיות בעור. זה בלי סטרואידים ומחומרים טבעיים אז זה מרגיע את העור בלי השפעות כימיות ונזקים.
ובלי שום קשר עדיף ללכת לרופא עור אם זה משהו שהוא יחסית חריג ולא עובר אחרי טיפול כזה... יכול להיות שזאת אלרגיה או דלקת של העור. שווה לבדוק ליתר ביטחון.
מקווה שיעבור לך מהר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוחרת ותועמלנית של מורז
שון16/01/2014בכל פורום היא תעשה רושם של שימוש אישי במשהו של מורז
קבלי עוד דוגמא וכאלו יבואו בהמשך.
ממליצה לך
מאת: alma110
15/01/14 13:31
על קרם ידיים טיפולי של מורז שמכיל פוליגונום (זה צמח שידוע בריפוי העור). לי זה עוזר בתקופות האלו של החורף כי אני גם כן סובלת כמוך מיובש שמגיע עד למצב של דם.
אני משתמשת בזה בעיקר אחרי שאני שוטפת כלים או מנקה את הבית עם החומרי ניקוי ואז זה מרגיע לי את העור בידיים.
בהצלחה ומקווה שהחורף יעבור מהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?