ליכן פלנוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליכן פלנוס
    תה תה
    05/04/2008

אבחנת הביופסיה היתה ליכן פלנוס.
    אם לא הייתי רואה את הנגעים לא הייתי יודעת על דבר קיומם. נאמר לי למרח על כל נגע דרמובט. המחשבה שהמחלה היא ארוכת שנים מעציבה. אפשר אולי לקבל עצות נוספות?
    תשובה תתקבל בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליכן פלנוס

הוספת תגובה

• ליכן פלאנוס

ד''ר אכי פרידמן
    06/04/2008

המחלה היא אכן ארוכת שנים ולא הייתי משתמש בדרמובט באופן רציף אלא מנסה להסתדר עם משחות אחרות שאינן מכילות סטרואידים והנותנות מענה איטי יותר אך לטווח ארוך יותר.

ד"ר אכי פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

תה תה
    06/04/2008

באיזה משחות אחרות אפשר להשתמש? את הדרמובט נאמר לי למרח רק על הידיים והרגליים.
    כאשר הנגע נרפא הוא הופך להיות כתם חום. מה אפשר לעשות בקשר לכך? יש לי מספיק שומות ונמשים משלי. אין לי צורך בתוספת.
    תודה על תשובתך. ממתינה לנוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליכן פלנוס-אפשרויות טיפול אחרות

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    06/04/2008

ניתן לשקול גם טיפול ברואקוטן או ניאוטיגזון. מדובר בטיפול פומי (קפסולות לבליעה) שעשוי להשרות הפסקת פעילות המחלה. פני לרופא העור שלך ושיקלי עמו אפשרות טיפול כזו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תה תה
    06/04/2008

תודה רבה לך על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו