מה יש לי????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יש לי????
    טליה
    19/02/2014

שלום
    לפני כחודשיים התחיל לי מין סוג של קילוף בעור בכריות של האצבעות בידיים, לאחר מכן הקילוף הפך לעור ממש אבל ממש יבש כמו יבלת וקשה מאוד כאילו יש לי פלסטיק על הכרית ובנוסף נפער חור כמו של סיכה שכואב ברמות קשות כל נגיעה מזעזעת לי את היד, לא מגרד לא כלום רק כואב ממש, פניתי לרופא עור נתן לי בטאקורטן כל כך הרבה מריחות וכלום לא עזר עכשיו הוא נתן לי כדורים סטרואידים לעשרה ימים אני ביום הרביעי וחוץ מנדנודי שינה ועצבים זה לא עושה כלום, חשוב לי לציין שאני סובלת מאטופיק דרמטיטיס מגיל קטן והיום אני בת 31 ללא התפרצויות של המחלה , סובלת לפעמים מאקזמות בידיים אבל גם לא כרגע ובנוסף מתחיל לי גם קילוף באצבע ליד .צירפתי תמונה להמחשה
    מה יש לי ומה הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יש לי????

הוספת תגובה

• תמונה

טליה
    19/02/2014

תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקזמה

טל
    19/02/2014

יש לך אקזמה בכפות ידיים והיא חלק ממה שתארת , אטופיק דרמטיטיס.
    היד שלך נפגעה קשה ממריחת סטרואידים שמרחת וזו התוצאה
    זה נקרא אטרופיה של העור ( עוד דק ומתקלף כביטוי של נזק של מריחת סטרואידים )
    תחפשי בגוגל - קרם סבורם.

כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו