שומות שחורות על הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומות שחורות על הפין
    חן
    26/02/2014

לרופאים שלום.
    יש לי כתמים שחורים, שנראים כמו שומות, על הפין. חשבתי שזה שתף דם כתוצאה מכך שהיה לי פצעון(כמו חצ'קון) שפעם הוצאתי בעצמי, אך זה לא עבר ורק גדל ויצאו לי עוד כתמים שחורים שמתרחבים בגודלם. חייב לציין שזה כבר לפני שנים יצא לי ובשנה האחרונה זה מתפשט לכתמים שחורים נוספים במקומות שונים. הכתמים אינם כואבים כלל ואין לי שום תופעה אחרת מלבדם. זה ממש מדאיג אותי. כמובן שאפנה לרופא עור, אך רציתי חוות דעת גם מכם וכיוון של מה זה עלול להיות. האם זה מדאיג והאם אצטרך ביופסיה? אשמח לתשובה מהירה וכנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומות שחורות על הפין

הוספת תגובה

• שומות שחורות על הפין - תגובה

ד''ר מריאנה זמיר
    03/03/2014

לא ניתן לאבחן את טיבם של הנגעים ללא בדיקת רופא. תפנה בהקדם למומחה למחלות עור ומין, לאחר הבדיקה תקבל הסבר על אופי הנגעים, גורמים אפשריים, טיפולים וגם לגבי צורך מביצוע ביופסיה לאשור האבחנה.

רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותו מקרה

חן
    29/12/2015

גם לי יצא את אותו מיקרה שקרה לך מעניין אותי אם ישלך תשובה כי ממני בקשו לישות בדיקות דם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו