מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד בפי הטבעתshlomke09/04/2008
היי
אני בן 28, בחודשיים האחרונים החל אצלי גירוד אנטנסיבי סביב פי התבעת,
יתכן כי זוהי פטריה? אם כן מה הן הסיבות לפריחתה? אני נורא הגייני, אבל בכל זאת..
אשמח לדעת באילו מוצרים מטפלים בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בפי הטבעת
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/04/2008שלום שלמה,
תתכן פטרת של עור העכוזים אך פטרת בעור שסביב פי הטבעת נדירה מאוד.
הטיפול בגרד העור שסביב פי הטבעת תלוי בסיבות ובממצאים העוריים. פנה לבדיקת רופא עור אשר ימליץ על טיפול לפי הממצאים.
בכל מקרה שהנך סובל מגרד סביב פי הטבעת אשר מוחמר בשעות הלילה ובעת ההשכמה בבוקר - יש לשקול גם טיפול נגד תולעי קרס שהנגיעות בן נפוצה בעיקר בילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלת המשך לתשובה.
shlomke10/04/2008בקשר לתשובתך, הנוגעת לתולעי קרס,
בחצי שנה האחרונה אני מגדל בביתי חתול רחוב, אך הוא חוסן כולל תילוע,
ייתכן כי הודבקתי ממנו במשהו שקשור לתולעים?
ואם כן איזו בדיקה אני אמור לעשות בקשר למציאת תולעים בפי התבעת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתולעים
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/04/2008שלום שלמה,
ניתן להדבק בתולעי קרס מחיות בית אך מקור ההדבקה העיקרי הנו אנשים אחרים, בעיקר ילדים.
ניתן לגלות ביצי תולעים בבדיקת צואה.
בבדיקה עצמית ניתן לעיתים ניתן למצוא את התולעים באזור פי הטבעת בשעת בוקר מוקדמת (ע"י הצמדת הצד הדביק של צלוטייפ או פלסטר לפי הטבעת).
אולם גם אם הבדיקות שליליות והסימפטומים מתאימים - אני מוצא לנכון לטפל בתרופה לתולעים.
המלצתי: פנה לייעוץ רופא המשפחה שלך.
ברכת בריאות ופסח שמח וכשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?