מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימפה נפוחות ופצעים ויובש במפשעהשלום03/06/2014
שלום רב,
אני בן 27
כבר המון המון זמן יש לי יושב באשך השמאלי ,הייתי לפניי שנתיים אצל רופאה עור היא נתנה לי למרוח אקווזום אבל זה לא עוזר בכלל וככה אני חי כבר מלא זמן אני מתבייש שוב ללכת לרופאה או רופא . הייתה תקופה שזה נעלם ואז שוב זה חזר.
העניין הוא שעכשיו כבר כחודש בלוטות הלימפה באזור המשפעה קצת התנפחו כזה
והיובש התגבר ויש כאלה חתכים על השק השכים מצד שמאל וזה ממש שורף לפעמים ועכשיו גם נוצר לי כאילו כמו שפשפות כאלה בצדדים במפשעה וגם יצאו לי פצעים כאלה שהם לא חיצוניים כאלה פנימיים על השק השכים בצד שמאל כאלה גדולים שאחרי כמה ימים הם נעלמים ואז יוצאים יוצאים נוספים והם נעלמים. הם לא כואבים רק אם אני נוגע בהם כזה זה כואב. וכל האזור הזה כאילו מתקלף. אז אני מורח פנטן משחה כזאת שבדר"כ מורחים לתינוקות. זה משפיע זה עוזר לטובה אבל זה לא גורם להכל להעלם.
אני לא יודע מה לעזאזל יש לי שם ואני מתבייש ללכת לרופאה
אני ממש ממש מבקש שתגידו לי מה זה יכול להיות ומה הטיפול שיכול לעזור בכזה מצב.
אני יודע שתגידו לי תלך להיבדק עם המצב הקיים שוב אצל רופא\ת עור ומין אבל אני מתבייש כל כך :(
אני מבקש שפשוט תתנו לי את ההבחנה שלכם ממה שאני כותב כאן בצורה שהכי כללית כזאת שאני אדע מה כבר זה יכול להיות כי יש לי פחדים כבר .
ובהזדמנות זאת,אולי תמליצו לי על רופת עור טובה באמת ,כי הקודמת למרות שאמרו שהיא טובה עובדה שלא באמת עזרה לי ואני באמת לא יודע למי ללכת אם וכאשר יהיה לי אומץ ללכת ולשים את המבוכה בצד. (רופאת עור במרכז בבקשה אני זקוק להמלצתכם).
אפילו לכתוב את זה אני מובך כל כך.
תודה
יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצוב לי שאף אחד לא ענה לי
שלום19/06/2014אני עדיין באותה בעיה היא לא נפתרה
אני לא יודע לאיפה לפנות לכתוב את זה חשבתי שזה מקום מספיק טוב ואכותי בשביל להביע את בעייתי ולקבל תשובה באמת כנה וטובה.
למה לא מתייחסים אליי ? בבקשה ממכם אני לא מספר סיפורים וזה לא עובר לי .
בבקשה ממכם מי שרופא כאן ומבין אחד המומחים כאן בבקשה ממכם תעזרו לי
אני כל כך רציני אין לכם מושג ,זה הורס לי את כל איכות החיים ברמה שאין דברים כאלה
במיוחד כיום שזה חם בחוץ קשה לי עוד יותר כשחם ככה עם הבעיה הזאת שיש לי
פליזזזז
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקקקקקקקקק,
שושי19/06/2014צודקקקקקק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לא צודק למה את ממתין לתשובה לך ל
שושי19/06/2014לך לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימפה נפוחות ופצעים ויובש במפשעה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן02/07/2014לצערי ללא בדיקה ואבחון לא ניתן לסייע. ממליץ לך לגשת לרופא עור לקבלת טיפול הולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?