מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה להבין מה קורה איתימישהי11/07/2014
מתנצלת על האורך ועל הצגת נתונים שאולי לא קשורים אחד בשני
אולי בתמונה הכוללת מישהו יצליח להבין אם יש קשר בין הסימפטומים ולהגיע לסוג של אבחנה או השערה
בטיפשותי ביצעתי יחסי מין לא מוגנים לפני שמונה חודשים עם בחור מפוקפק
מספר ימים לאחר המגע מיני איתו התחלתי להרגיש כאבים לא רגילים או מוכרים באזור בטן תחתונה (המשולש, או אזור המפשעות) הכאב הוא כאב שורף /לוחץ שמקרין לעיתים לגב. בנוסף לכאב ישנה הפרשה מהנרתיק חריגה, שכל פעם אני רואה כתם נוסף שלה. כמו לכלוך התחתונים בכתמים לבנים שאם אני מנסה לגרד אותם הם כמו גיר - לא קוטג'
כמו כן ביצעתי מספר בדיקות גניקולוגיות בהם האולטרסאונד יצא תקין
ביצעתי בדיקת דם למחלות מין בהם התגלה
HSV 2 IGG NEGETIVE
HSV 1+2 IGM POSITIVE על אף שאין לי שום פצע גלוים לעין או כאב שמעיד על פצע לא באיבר מין ולא בפה - הבחור ביצע את הבדיקה וגם הIGG שלו שלילי. אין פירוט על הIGM שלו
האם בוודאות מדובר בהרפס גניטלי?
המשכתי את הבדיקות בבדיקת PCR לזיבה, טריכונמאס, קלמדיה 2 סוגי מיקרופלסמה ו2 סוגי אוראופלסמה
הכל שלילי מלבד האורופלסמה פרבום , הבנתי שזו לא מחלת מין נכון? בכל מקרה קיבלתי אופלודקס לשבוע שלא עזר בכלום.
כמו כן בדיקת נוכחות HPV יצאה חיובית לזן 35
מבדיקה ויזואלית של רופאת עור וגניקולוג לא נמצאו קונדילמות גלויות לעין רגילה
אבל אני הבחנתי בשפתיים הפנימיות שיש להן סוג של שינוי צורהחדה ככל שמתקרבים לאזור העליון אך הצורה משתנה באופן די סימטרי בשתי צידי השפתיים. האם זה נשמע כמו צורה נורמלית של השפתיים הפנימיות או שזה יכול להיות קונדילומה? (כמובן לא אבחנה אלא רק השערה לפי התיאור)
כמו גם לפני שבוע וחצי שמתי לב לפצע שהגיעה עם בליטה בחך העליון של הפה שהשאיר אחריו בליטה שקצת ירדה אך מנגיעה והשוואה לצד השני של החך נראת כשונה וגם בחך התחתן כמו שליטה קטנטנה שאני נורא חושדת שמדובר בקונדילמות (ברופא אף אוזן גרון לא מבחין במשהו חריג לטענתו- אך שלח אותי לבדיקה אצל מומחה פה ולסת)
- וזה נוגע יותר לתחום העור- עניין ההופפעת נקודות אדומות מתחת לעור שכל פעם מופיעות וחוזרות. נעלמות בזמן לחיצה וחוזרות לאחר הפסקת הלחיצה. כמו גן לפני כשבוע הופיע לי כמו נקודות אדומות על העור שיכולות להתפרש כעקיצה אבל אני יודעת בוודאות שמדובר במשהו שהעור בעצמו מייצר. ו2 יבלות קטנטנות שגם מתחילות להעלם אחת על הפנים ואחת על גב כף היד.
האם הנגעים על העור והסוג של פריחה הזו יכולים להתקשר איכשהו לHPV?
עשיתי בדיקות דם שבהם התאים הלבנים היו בערך הנורמה אבל גבוהים 9.
כדוריות דם אדומות גבוהים מהנורה במקצת וMPV חורג (גבוה) מהנורמה
מה זה אומר והאם מישהו מצליח לעשות הקשר בין כל הממצאים האלה?
אני ממש מייואשת במיוחד בגלל העובדה שיש לי כאבים חזקים ומוזרים בבטן תחתונה כבר שמונה חודשים והפרשות שלא מגיבות לכל טיפול של קנדידה או דלקת?
נשללה קנדידה. עזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם קונדילמות
מישהי11/07/2014שאולי נמצאות בתוך הנרתיק יכולות לגרום לכאבים מהסוג הזה או להפרשות?
נשלחתי לקלפוסקופיה שבוע הבא.. אני נורא מודאגת :/
כל השערה או מחשבה על הקשר בנתונים יכולה לעזור לי
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמבט מהצד
שרון13/07/2014לי בזמנו היתה פריחה על העור ופצעים בפה ששום בדיקה קונבציונלית
לא הצליחה לתת הסבר ובטח לו טיפול.
למזלי יש גוגל וכך הגעתי לטיפול שמיוחד נגד וירוסים ונקרא אקטימור
זה תכשיר צמחי ברמה עולמית ועוגן ההצלה שמחק לי את הבעיה אחרת הייתי תקועה איתה עוד שנים רבות.
תחפשי בגוגל - אקטימור למחלת הנשיקה
זה האתר.
בגדול זה מיועד למחלת הנשיקה אבל מחסל המון זיהומים ווירוסים אחרים שאיש לא יודע להסביר.
שווה לך כי אין לך מה להפסיד כשאני יודעת בוודאות שרפואה קונבציונלית
לא מרפאת מחלות לצערינו.
בהצלחה לך , שרון (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?