קונדילומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומות
    דודי
    05/09/2014

דר שלום! אני עברתי לפני כחצי שנה ניתוח לכריתת "פוליפים" מתוך פי הטבעת. מבדיקת מעבדה מדובר בקונדילומות. המקום קצת הסתבך מאז בגלל התפרים ונוצרה פיסטולה.. לאחר ניתוח פיסטולה בביקורת נאמר לי שישנם בליטות קטנות על פי הטבעת וככל הנראה אלו קונדילומות וישנה קונדילומה שצמחה על הצלקת של הפיסטולה כלפי פנים לפי הטבעת. נקבע לי תור לעוד ניתוח צריבה לקונדילומות.
    דר אני נואש! מחפש פתרון לקונדילומות מחוץ לפי הטבעת ואם אפשר גם לפנים מבלי סבל של ניתוח וכאבים. אני בן27 ועברתי מספיק בסל עם הנושא הזה.
    האם מומלץ ללכת ללייזר? האם לרופא עור לחנקן? בבקשה האם יש פיתרון לזה? מפחד לעבור ניתוח ולסבול שוב ובטח שלהפסיד ימי עבוגה.
    הבנתי שאתה ממליץ על משחה בשם קרם קונדרמה האם זה יעיל? באמת יעביר תקונדילומה כמו פעילות של חנקן? אם כן מדוע השם לא מוכר?
    אפשרי להשתמש בה מחוץ לםי הטבעת?
    אגב ישנם עדיין הפרשות מפי הטבעת מכיוון שהניתוח פיסטולה כנראה עדיין לא לגמרי החלים והרופא שלי אמר שיכול להיות שהקונדילומה עצמה מפרישה האם זה הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומות

הוספת תגובה

• ממליצה בחום

שירה
    10/09/2014

קונדרמה היא משחה מאד טובה לקונדילומה
    מדברת מנסיון אישי על 4 יבלות שחוסלו במשחה הזו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר שרגא

אילנית
    12/09/2014

דר שרגא זה הרופא הכי תותח בתל אביב הוא מומחה למחלות מין. הוא אומנם יקר מאווד אבל זאת מחלה שקשה מאוד לטפל בא ורופאים רגילים של קופות חולים לא עוזרים אומרת לך מניסיון שום משחות ושום דבר.. הם רק עושים יותר נזק אני הלכתי אליו והוא טיפל בי וזה ברוך השם עבר וגם חוסנתי אחרי זה. זה נגיף שיושב בגוף ומתפשט תטפלי בזה מהר זה יכול לגרום למחלות אחרות קשות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להתקרב לדר שרגא וכסלר

תומר
    13/09/2014

מי שנתן את העיצה לבי שרגע וכסלר הוא מטעה בכוונה.
    הוא עושה לייזר בעלויות אדירות והוא אנטיפט בהתנהגות שלו.
    ומה שחשוב שהוא מסתיר מכם , ההסרה בלייזר מכפילה את היבלות
    ולא מעלימה אותם ( מעלימה רק ראת הגבשושית שלהם לא את הוירוס שממשיך להיות יצרן יבלות חדשות .
    חבל על אלפי שקלים שתלשמו לשרגא וכסל שמאד אוהב כסף והרבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו