פצעים מוגלתיים בקרקפת שדומים לאקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים מוגלתיים בקרקפת שדומים לאקנה
    גיא
    30/11/2014

שלום,

אני בן 24, משוחרר מקבע מזה מספר חודשים.
    כבר יותר מחצי שנה שאני סובל מפצעים מוגלתיים שמופיעים לי בקרקפת.
    הפצעים דומים לפצעי אקנה, ובשל כך מאוד מפתה "לפוצץ" אותם, מה שכמובן מחמיר אותם. בעבר(בגיל 16), טופלתי ברואקיוטן.

הייתי אצל רופא עור בצבא לפני שהשתחררתי שנתן לי סבוסל ואיזשהי משחה אנטיביוטית לפצעים. במהלך השימוש כמות הפצעים ירדה, אך מיד כשהופסק השימוש הפצעים חזרו.
    הייתי שוב אצל רופא עור(אחר, בקופת החולים) שנתן לי dermax, איתו אני חופף כל יום. זה עזר בהתחלה, אבל עכשיו אני שם לב שהפצעים חזרו.
    הרופא הראשון שהיית אצלו אמר לי "תחזור אלי אם זה לא עובר כי יכול להיות שזה משהו אחר". לא יכולתי לחזור אליו מכיוון שהשתחררתי.

במה יכול להיות שמדובר? האם הפצעים יכולים להיות סימן למשהו אחר חמור יותר?
    האם הפצעים יכולים לגרום להידללות השיער/הקרחה?

תודה,

גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זאת הבעיה עם משחות

טולי
    03/12/2014

זאת בדיוק הבעיה עם המשחות האנטיביוטיות, אני מכירה את זה טוב שהבעיה חוזרת אחרי הטיפול. לי היה משהו דומה והסבירו לי שעדיף לחפוף בחומרים טבעיים כדי לא לגרות את העור עוד יותר. יש לי סבון לפצעים של ama lurra שנקרא אדמה צהובה, יש בו כל מיני שמנים ומינרלים ואני קניתי את זה בגלל בעית העור וזה מרגיע את העור ומרפא בעדינות. אתה בכל מקרה צריך ללכת לרופא באזרחות ולמצוא טיפול שיתאים לך. אבל אולי תנסה בינתיים את הסבון הזה גם ואולי יעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו