מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים מוזרים על הרגליים, הידיים והבטןמירה18/01/2015
שלום, לבתי בת ה-17 הופיעו פתאום פצעים מוזרים, כשישה פצעים במשך השבוע האחרון, על הרגליים, הידיים והבטן. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
מירה18/01/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה קבלי מידע
שיר19/01/2015המחלה נקראת פיטריאזיס רוזאה
היא מתחילה ככה בנגעים בודדים ואט אט מתפשטת ויוצרת פריחה רחבה עם כיסוי
כללי ואז מופיע גרד בהמשך.
היא נגרמת מוירוס ולרופא עור אין מה להציע בכלל
מה שרופא יאמר זה תחכי שזה יחלוף מעצמו וזה נמשך כ 6 חודשים בממוצע.
יש דברים שאסור לעשות כדי לא ליצור כתמים של פיגמנטציה שלא יוצאים ממנה.
אסור למרוח משחות עם סטרואידים שרופא עור ירשום ( כי זה מה שיש לו )
אסור לעשות הקרנות של אור אולטרא סגול זה משאיר פיגמנטציה חומה לשנים רבות.
תחפשי בגוגל - יש המון חומר.
הטיפול היחיד שיש הוא צמחי והוא הטיפול היחיד שקיים בעולם שממגר את הבעיה בצורה מהירה אבל זה במסגרת של טיפול פרטי ולא רופא עור.
תחפשי בגוגל - פיטריאזיס רוזאה רמי מור
את תגיעי לאתר של רמי מור עם המידע על הטיפול שאגב נמשך פחות משבוע ואין פריחה פשוט מדהים.
אני לא רופאה אבל עברתי על בשרי את הסיוט הזה כחצי שנה בערך
עד שהחלטתי לקחת את הטיפול האלטרנטיבי שהמלצתי לך וזה העביר את זה מייד..
צרפתי לך סרטון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואו הפחדת אותי נורא
מירה19/01/2015כמה עולה הטיפול האלטרנטיבי הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שיר19/01/2015היי
אני מודה כי אני לא זוכרת כמה שילמתי .
מה כל כך מפחיד יש צרות יותר גדולות ואני מאחלת לך שאלו יהיו הצרות שלך
כי יש מחלות הרבה יותר נוראיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה להאמין
מירה19/01/2015קשה לי להאמין שאת לא זוכרת כמה שילמת. את בטח זוכרת אם זה היה 200 שקל או 2000 שקל. חיפשתי בגוגל כמו שהצעת וראיתי שאת ממליצה על רמי מור בהמון מקומות וזה נראה לי כמו מהלך שיווקי במיוחד כשאת לא מוכנה לתת לי מושג על העלות. מה לעשות שיש אנשים שאין להם כסף, שנאבקים על הקיום שלהם ולא יכולים להרשות לעצמם להוציא אלפי שקלים על טיפולים? לכן נושא העלות חשוב לי כל כך. בכל אופן תודה רבה שהפנית אותי לאבחנה של התופעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שיר19/01/2015אני אחות במקצוע ולא ממש זמינה למחשב בכל רגע נתון
אלא רק בהפוגות ולדקות ספורות.
אם אצטרך להשיב לך באופן מדוייק זה אומר שאני צריכה להגיע הביתה ולהפוך ניירת כדי למצא את הקבלה וכו' וכו'.
העיקר שתהיי בריאה וכל טוב לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקשתי מדויק?
מירה19/01/2015באירוע כזה חריג בחיים כשבן אדם מגיע לטיפול יחיד במינו בארץ, אחרי שכל הרופאים אמרו לו שאין טיפול, אני מצפה שהוא יזכור בערך כמה שילם. לא ביקשתי במדויק. אם היית עונה "כמה מאות שקלים", או "יותר מאלף שקל", או "כמה אלפי שקלים", היה לי מושג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדקת באבחנה שלך לגבי "שיר"
אני20/01/2015היא אכן כולה כאן בפורום בשמות משמות שונים, כאחת שעברה בדיוק את מה שתארת ותמיד מפנה לאותו האתר.
וכן היא זוכרת כמה שהיא שילמה...
זהירות משרלטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירה יקירה, כנראה שזה כמעט עבר אבל
לילך03/02/2015(מעתיקה תגובה שרשמתי לפני רגע לאדם אחר בפורום) אני מאוד לא ממליצה להקשיב לעצות של אנשים שאינם רופא מוסמך. תרופות אלטרנטיביות טובות להרבה בעיות (בעיקר כאלה הנובעות מסיבות פסיכולוגיות, כגון כאבים כרוניים). כאשר מדובר בפיטריאזיס רוזאה - הזמן יעשה את שלו! לא מדובר ב4-6 חודשים ולא נעליים! לא יודעת מאיפה המידע הלא מדויק הזה (שאין לו סימוכין, אגב). המחלה עוברת לאחר מספר שבועות, במקרה שלי שבועיים וחצי (ואני אחד המקרים הקשים ביותר בהם נתקלתי באינטרנט). משחות סטרואידים מקלות מאוד על הגירוד, אך אינני ממליצה עליהן מעבר ליומיים שלושה, כיוון שיש מקרים בהם הן מותירות סימן (בעיקר בקרב בעלי עור בהיר). המלצתי היחידה היא להתאזר בסבלנות, לעשות מקלחות קרות כשמגרד, לישון עם מצעי כותנה איכותיים וללבוש בגדי כותנה קלילים. מעבר לזה, הזמן עושה את שלו. כן, זה סיוט ובמהלך שבוע בערך סובלים מאוד מהגרד ונראה כאילו זה לעולם לא יעבור, אבל כשזה קורה זה ממש מפתיע. וזה לרוב קורה מהר. החלמה מהירה לילדה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצת אחיטופל של אשה אובססיבית
פרופסור אורבך03/02/2015הגורם השכיח ביותר ל PR חוזרת הנו...
פיטריאזיס רוזאה נמשכת בד"כ 4 - 6 חודשים אין צורך בבירור וביצוע בדיקות שחלקן לא סטנדרטיות ואינן כלולות בסל הבריאות.
ד''ר אריה י. ליפשיץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעם התבלבלת וחשפת את פרצופך האמיתי
לילך05/02/2015עלוב שכמותך...
בכותרת אתה ד"ר אורבך ואתה חותם כ-ד"ר ליפשיץ?! אפילו התחזות פשוטה אתה לא מצליח לבצע בצורה חכמה. אז אני אכתוב כאן שוב, בידיעה שתראה כי אתה מפרסם שמקבל התראה על כל דבר שנרשם בתגובה להודעה שהוא רשם: התחזות לאדם אחר בכוונה להונות עפ"י סעיף 441 לחוק, מהווה עבירה פלילית ודינה 3 שנות מאסר. דפוס הכתיבה שלך כל כך אחיד תחת כל השמות שזה מתחיל להיות מבדר. מציעה לך לשקול את מילותיך. הדיון בנינו מסתיים כאן אדוני היקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?