מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהוי פריחה. ומה למרוח?לירן21/02/2015
שלום אני נמצא באמריקה ואין לי איפה לבדוק עכשיו. אנא עזרו לי לאבחן את הפריחה שגדלה לי על הגב ומה עליי לעשות?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נירן
ד״ר יהודה לב21/02/2015שלום ידידי
ללא ספק מדובר בשושנת יריחו
היא תמיד מתחילה בקטן עם שלפוחיות ומתפשטת על כל האיזור ומגיעה לפצע מוגלתי גדול.
אני ממליץ לך לגשת אל הרופא הקרוב ביותר לבית מגוריך על מנת לקבל טיפול מסור ומהיר.
כמו כן אמליץ להשים בינתיים משחת אבוקדו עם פלפל שחור - הדבר אמור לשפר משמעותית את הנגע.
בכבוד רב
ד״ר יהודה לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לירן21/02/2015ד״ר יקר אני הייתי בלאס וגאס כניראה ששם זה קרה היום אני נמצא בניו גרזי וכרגע אין לי למי לפנות או לאן ללכת אני מהגר כאן
מה אתה ממליץ לי לעשות??
מרחתי את המשחה שרשמת לי יש עוד דרך לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יקירי
ד״ר יהודה לב21/02/2015תראה, הטיפול המסור הוא אך ורק ע״י נטילת כדורים.
כמו כן, טיפול נוסף הוא אמבטיה קפואה.
כאשר כל הגוף עד הצוואר בתוך מים קרים למשך 10 דק השושנה מתייבשת ודוהה לאט לאט.
כמו כן טיפול נוסף ויעיל הוא ע״י מריחת ביצה עם מלח ולסגור עם תחבושת קטנה.
יש עוד ועוד טיפולי סבתא
אחד נוסף הוא פלפל שחור מעורבב עם גבינת שמנת (בדומה לאבוקדו) השלפוחיות אמורות להעלם בעזרת קור שומן וחריפות.
אפשר גם למרוח צואה של עצמך על הנגע, זה עוזר בעיקר שהנגע לא יתפשט.
מקווה שעזרתי
ד״ר יהודה לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות
ד״ר יהודה לב21/02/2015היי נירן,
ברצוני לתקן את טעותי
טיפול האבוקדו עוזר רק כאשר הפצע בלי שלפוחיות כלל. כאשר השלפחויות יצאו, אין אפקטיביות באבוקדו.
כמו כן, תוכל בהחלט להשתמש בטיפול הפחות נעים. (;
אין כמו לפנות לרופא שמבין ולא מחפש חלטורות על חשבונך.
בכבוד רב
ד״ר יהודה לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה
ד״ר סרבניק23/02/2015שלום רב ברצוני לחלוק על עמיתי ד״ר לב
התמונה שמוצגת היא ללא ספק סוג של פריחה נורמלית הידועה בעיקר על הגב.
הפריחה צריכה לעבור בערך כשבוע ימים מיום תחילתה בדומה מאד לאבעבעות רוח היוצאים בגיל הרך.
אמליץ לך להשאיר את המקום נקי ולחכות לייבוש הפריחה עד שהיא נושרת מעצמה.
טיפ נוסף לזירוז הייבוש וההחלמה למרוח קצת ווזלין עם הרבה מלח, הדבר גורם לאטימת הפריחה מפני חמצן והמלח עוזר בייבוש הפריחה.
ד״ר אביגדור סרבניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?