מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם לבן וחספוס על עור הפיןמאור15/04/2015
שלום,
לפני כשנה וחצי התחילו להופיע על הפין נקודות לבנות ועור מחוספס, ניגשתי אז לבית מרקחת וקניתי משחה שנקרת triderm, המשחה מאוד עזרה לי והחספוס נעלם והנקודות הלבנות נעלמו
זה חזר כל שלושה חודשים ומאז הייתי שם את המשחה הזו וזה היה נעלם
עכשיו אני מתחיל לראות כתמים לבנים, ניגשתי לרופא עור והוא אמר שהוא לא מזהה מחלת עור
אני מעלה תמונה, אשמח לקבל חוות דעת נוספת ומה לעשות, איזה משחה לקחת, כמה זמן ואיך אפשר להעלים את זה לנצח
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות על איבר המין ושק האשכים
אהוד19/04/2015שלום,
לפני 3 שנים הבחנתי בנקודות הללו באיזור שמתחת לכיפת המין המקיף ובגוף איבר המין. ללא טיפול הנקודות התגברו וגרמו ליובש באיזור.
הנקודות לא שורפות ולא מרגישות כמיטרד-אלא מטרידות ויזואלית ולא נראות טוב.
לאחר פניה לדרמטולוג-ניתן מרשם לטיפול במשפחת קורטיזון מסוג dovate-שהעלימה את הנקודות לאחר יומיים אך הנקודות חוזרות כל שבועיים מחדש.
אני באמת שלא יודע מה לעשות כי גם לא יודע במה מדובר...
מקריאה בפורום הנ״ל אני רק מתבלבל...
יש איזה טיפול מומלץ או אבחנה לדבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק האשכים-תמונה
אהוד19/04/2015תמונה לדבר דומה בשק האשכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם לבן וחספוס על עור הפין - תגובה
ד''ר אכי פרידמן25/04/2015אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילת מה זה?
עידן22/05/2016אתה יודע מה זה ?
עידן 29* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילת
עידן22/05/2016גילית מה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם לבן וחספוס על עור הפין - תגובה
רמי מור08/06/2016תתכן בעיה קוסמטית ולא בהיכרח בעיה רפואית נכון סבר הרופא כי לא מדובר במחלת עור כך ממראה ראשוני.
רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?