מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה ורודהלאה19/04/2015
שלום
הנכדה שלי בת 10 חזרה מאיטליה עם פריחה על חלק הגוף העליון והגב והפריחה רק מתעצמת. לא מגרד אמרו לה פטריה ורודה. ממה זה היגיע ואיך זה יאלם?
צריך תרופה לזה או לא?
תודה לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תרופה לפיטריאזיס רוזאה
שיר20/04/2015לפטריה הורודה קוראים פיטריאזיס רוזאה
היא נגרמת ע"י וירוס ולרופא עור אין שום תרופה .
התרופה בכל זאת כן קיימת והיא צמחית.
זו התרופה היחידה בעולם לפיטריאזיס רוזאה.
תכנסי לגוגל ותרשמי - רמי מור מחלות עור
כך תגיעי לאתר עם התרופה לפיטריאזיס רוזאה.
ממליצה לך בחום מנסיון אישי אחרי שסבלתי ממנה קרוב לחצי שנה עד שהטיפול
הזה הציל אותי.
יום נפלא דקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה ורודה
לאה20/04/2015תודה דקלה על המיידע!! תוכלי לרשום לי את הטלפון שלך כדי שאשוחח איתך בעניין התרופה הצמחית הזו .
תודה לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה ורודה
לאה21/04/2015בהמשך לפניתי הקודמת אבקש רק רופא עור שיענה לשאלות שלי ולא משתפ"יות של שרלטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה ורודה
לאה21/04/2015קיבלתי תשובה משיר וחתמה בסוף התגובה דקלה והיום היא כבר רוית אלוני.
שיר בארה"ב ורוית בירושלים!! חן חן לבנות החן!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את אומרת ?
שיר21/04/2015שיר ודקלה זה היינו הך.
גם לבת שלי קוראים חן ונרקיס .
כנראה שאת לא מכירה את זה
את כנראה לא מבינה מה זה אינטרנט ומה זה שיתוף.
שיבושם לך אם זו תודתך.
שיר / דקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה ורודה-
לאה21/04/2015פעם אחרונה שאני פונה לאתר זבל הזה!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה ורודה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן25/04/2015לא ברור ממה מופיע. חולף לאחר כחודש. לא מפריע אם לא מגרד אין צורך בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה ורודה
לאה26/04/2015תודה לך ד"ר פרידמן!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר לא מעודכן
מישהי26/04/2015הנה מה שכתב דר ליפשיץ
pityriasis rosea - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ
21:18 12.12.10
אם אכן מדובר ב PR אזי אין טיפול שמשנה את משך המחלה הגורם הוא וירלי
נמשך כ 3 - 6 חודשים לעיתים אף יותר.
ד''ר אריה י. ליפשיץ
מומחה למחלות עור ולמחלות מין
כללית ירושלים, מכבי ב"ב, מאוחדת אלעד & ב"ב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?