חוסר פיגמנט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר פיגמנט
    מייקל
    19/05/2015

לפני מעל לשנה הופיעו בפני ובידי נקודות , פניתי לרופא עור וקיבלתי למשחות להשתמש בהם , לאחרונה המצב החמיר מאוד. אני כל יום מורחת תכשיר הגנה מהשמש לפני יציאתי ורוב עבודתי נעשית בתוך מקום סגור , אני מאוד משתדלת לא להיחשף לשמש , המשחה שאני מורחת כל לילה בפני ובידי היא משחת דרמובט. המצב מדאיג אותי מכיון שזה בולט אבקש עצתכם בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר פיגמנט

הוספת תגובה

• התייחסות

מייקל
    31/05/2015

מחכה לתשובה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר פיגמנט

מוטי
    01/06/2015

אני אעשה לך טובה וארשום לך כמה מילים אותיי אחסוך לך קצת סבל.
    החוסר פיגמנט נקרא ויטיליגו ( vitiligo )
    ויטיליגו היא מחלת עור גנטית שמרגע שהיא הופיעה אין דרך להחזיר את המצב לקדמותו.

יש כל מיני טיפולים בהקרנות במשחות סטרואידיות שתופעות הלוואי שלהן נוראיות ...כן נוראיות ואת קבלת את הדרמובט שלא תרפא לך כלום אבל תצטבר לך בגוף בגלל שדרמובט היא משחה סטרואידית בעוצמה גבוהה מאד שחודרת למחזור הדם וגורם לאובדן סידן ולעלייה בלחץ הדם.
    אם את מחכה להתייחסות מרופא ברפום הזה אז אין התייחסות כי הרופא פה לא עונה.
    גם אם הוא היה עונה היית מקבלת תשובה זהה לתשובה שלי.
    לויטיליגו אין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו