פצעים וכתמים לבנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים וכתמים לבנים
    אורי
    01/05/2008

שלום ד"ר
    שמי נבו יש לי 2 בעיות בעור אחת היא שאני סובל כב מספר שנים מפצעים בגב שנראים שמנוניים הלכתי מס פעמים לרופא שהביא לי משחות אך הם לא עזרו בקיץ זה ממש מגרד אותי וגם לא אסתטי חשוב לי לציין כי אני שומר על הגיינה ומרחתי כל משחה שנתנו לי אך זה לא מועיל רציתי את עצתך מה אוכל לעשות עוד בנדון, הבעיה השנייה שלי היא שבזמן שרותי הצבאי התחילו להופיע לי קטמים לבנים בכתפיים בהתחלה הם היו קטנים ואח"כ גדלו והתשפטו לי על כמעט על כל היד הרופא הביא לי תרופה נגד יובש וזה לא עזר הכתמים נשארו על היד חשוב לי לציין כי במשפחתי יש את מחלת הפסוריאזס תורשית האם ישנו סיכוי שזה התחלה של פסוריאזיס ואם לא איך ניתן לאבחן זאת ועל איזה בדיקות אתה ממליץ שניתו לעשות כדי לוודא אם נדבקתי בפסוריאזס ועוד נקודה חשובה הפצעים הם רק בכתפיים וביד ולא בשום מקום אחר הייתי מאוד רוצה את עצתך כי זה מאוד מפריע לי אודה לך עם תתייחס למכתבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים וכתמים לבנים

הוספת תגובה

• תשובה לנבו

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    04/05/2008

שלום נבו,
    לצורך יעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה קלינית.
    המלצתי: פנה לבדיקת רופא עור אשר ימליץ לך על טיפול תואם לממצאי הבדיקה ולאבחנה הקלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו