מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורטיקריהריקי22/06/2015
היי לכם, בשנה האחרונה אובחנה אצלי אורטיקריה, הייתי אצל מיטב הרופאים / מומחים, שילמתי ערימות של כספים, וניכר שלא מוצאים את המקור לפריחה... היא יוצאת בזמן חולי פיזי/ חולשה פיזית, סטרס נפשי, וכל מצב מנטלי או פיזי שמוציא את הגוף מאיזון..
אתמול בלילה סבלתי מחום- לא היסטרי- 38.9, וברגע שהחום החל לרדת, פרחתי כולי באופן ממש ממש קיצוני
ואז היא עוברת מעצמה, זא- עד שאני מגיעה אפילו לרופא, אין לי זכר לפריחה, מלבד תמונות על הפון. אני ממש ממש מיואשת, ייתכן שכך ייראו החיים שלי ??? יש משהו שאוכל לעשות??
חשוב לי לציין, נערכו בדיקות אלרגיה, מעקב תזונתי, לא נמצא גורם ספציפי חיצוני שגורם לפריחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה
שירה22/06/2015אל תצפי שרפואה קונבציונלית תרפא אורטיקריה חבל על הזמן שלך ועל הציפיות שלך ועל הכספים שלך לרופאים פרטיים שתשלמי להם כדי לקבל מהם סטרואידים
שבחינם אל תסכימי לקחת אותם.
אל תסכימי גם לקחת שתי סוגי זריקות .
זריקת סטרואידים - תרגום לך החמרה קשה.
זריקת זולייר - תגרום לך חולשות נוראיות ואחרי תפסיקי אותה ההחמרה תהיה קשה.
הטיפול היחיד שמרפא אורטיקריה זה את צריכה לחפש בגוגל תחפשי :
>>> רמי מור מחלות עור.
זה הטיפול היחיד בעולם שיציל אותך מהצרה הזו.
אחת שהחלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?