עקיצה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקיצה?
    יעל
    03/08/2015

לפני מספר ימים ישבתי על ספה בבית קפה ולפתע חשתי גרד ברגל, כמו לאחר עקיצה. חשבתי שמדובר על עקיצת יתוש, אך הגרד לא הפסיק עד עכשו, ומשחות נגד גרד לא סייעו להפחתתו. גם המראה של האזור לא דומה לעקיצת יתוש, אז אני תוהה מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקיצה?

הוספת תגובה

• אוי! הופיע עוד עיגול אדום

יעל
    05/08/2015

בהמשך לשאלתי הקודמת, הופיע אתמול עוד עיגול אדום (ראה תמונה מצורפת).העיגול הקודם עדיין מגרד ומציק. על מה מדובר ומה ניתן לעשות? יש לציין שהתור הפנוי הבא לרופא העור שלי הוא לעוד כמה חודשים )-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ringworm?

יעל
    05/08/2015

התחלתי קצת להלחץ מזה...כי ראיתי בגוגל תמונה דומה ובה צוין המונח ringworm. נאמר שיש לטפל בדחיפות בכך היות וזה צפוי להתפשט ולהתרחב. מה לעשות? האם ניתן לפנות לרופא המשפחה לטיפול ? (בשל התור הרחוק של רופא העור...). האם זה מדבק? יש לציין כי אכן בחצר בית הקפה בו ישבתי הסתובבו חתולי רחוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד לפטרת הגוף Tinea corporis

אחד
    05/08/2015

יש חשד לפטרת הגוף אשר נגרמת מחתולי רחוב ומחייבת טיפול מיידי ללא דיחוי
    לפעמים כדורים.
    תפני מייד לרופא משפחה במקום לחכות כאן .

דבר נוסף יתכן שיש לך פיטריאזיס רוזאה.

אל תשתהי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחד

יעל
    06/08/2015

כן.....אכן אבדוק בדחיפות. תודה רבה על העצה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבקשי תרבית פטריה לפני שאת שמה משחה

יי
    10/09/2015

זה לא בטוח פטרייה, תבקשי אבחנה ובדיקות לפני שאת מורחת משחות כימיות וסטרואידיות!!!
    אני אישית הייתי מנסה רפואה אלטרנטיבית לפני הרפואה הקונבנציונלית. כמו אמיר קלי רפואה סינית שעזר לי מאוד או הומאופתיה.
    מהנסיון שלי, רופאי עור לא יודעים לפתור בעיות עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו