סיפור אישי - חובה לקרוא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיפור אישי - חובה לקרוא
    יי
    10/09/2015

לפני כשנה שמתי לב לפיגמנטציה קלה מאוד באיבר המין. הפיגמנטציה לא הציקה ולא כאבה אבל בכל זאת הלכתי לרופא עור לבדיקה. הרופא הסתכל שניה אחת ואמר כנראה סוג של דלקת, קח משחה לשבועיים.
    אני כמו מטופל טוב הקשבתי לרופא, כי רופאים מבינים וצריך להקשיב להם..
    המשחה ייבשה לי את העור בכל איבר המין. נבהלתי והתחלתי לקרוא על המשחה באינטרנט. נחרדתי לקרוא שמדובר על משחה משולבת של סטרואיד, אנטיביוטיקה וחומר אנטי פטרייתי. כל זה בשביל פיגמנטציה...
    חזרתי לרופא העור שהסתכל שוב ואמר שהכל עבר (למרות שהפיגמנטציה נשארה והכל נראה זהה ללפני מריחת המשחה!) ברגע זה הבנתי שהרופא טעה וסתם מרחתי משחה מיותרת על איבר המין.
    אמר לי למרוח קרם לחות.
    אחרי שבועיים-שלושה מהפסקת המשחה שמתי לב לכתם בירך שמאל.
    הלכתי לרופא שאבחן את הכתם כפטריה. הרופא לא שאל האם זה מגרד? עוקץ? אלא ישר רשם לי משחה נגד פטריה.
    ואני, מבוהל מכל הסיטואציה, מקשיב לרופא.
    מורח חודש את המשחה ללא הועיל.
    הרופא מעביר אותי למשחה אחרת לחודש. בזמן מריחת המשחה הזאת אני מתחיל להרגיש חום מטורף באשכים ובאיבר המין. בהמשך הופיע לי צריבה פנימית בתוך צינור השתן. הנחתי שאיכשהו התופעות קשורות לפטרייה בירך.
    מאחר והפטרייה לא נעלמה המשכתי עם המשחה לעוד חודש נוסף. במקביל התחושות באזור ממשיכות ומחמירות.
    הזמן עובר ואני מתחיל להרגיש עקצוצים ושריפה באזור בו נמרחה המשחה הראשונה. מגיע למצב שאני לא מסוגל לשים ג'ינס או ללכת ואפילו לשבת בלי שזה יציק לי!
    בינתיים התחילו לי תופעות נוספות - יובש חזק בידיים, סינוסים מפוצצים, דם מהאף, כתמים בעור במקומות אחרים ועוד.
    הסתובבתי בחוסר אונים 3 חודשים, הלכתי לפרופסור ברמת אביב שהסתכל עלי שניה וחצי ואמר שאין לי כלום! ניסיתי להסביר לו את מה שאני מרגיש בעור אך הוא התעצבן ואמר לי שהטיפול יסתיים.
    הגעתי למצב שאני מרגיש שהעור שלי באיבר המין חנוק, שורף ומעקצץ כמו מכות חשמל! לא היה לי תאבון, לא הייתי מסוגל להתרכז בעבודה.
    בחודש מאי הגעתי לאמיר קלי, רפואה סינית. 10 דקות אחרי הדיקור הראשון שעשיתי אצלו הרגשתי כאילו שחררו לי את הגוף מהמצב התקוע.
    הרגשתי 50% יותר טוב! במשך יומיים לאחר הדיקור כל הסינוסים שלי השתחררו ויצא נזלת שקופה מהאף במשך יומיים!
    ברגע זה האסימון ירד לי:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיפור אישי - חובה לקרוא

הוספת תגובה

• המשך

יי
    10/09/2015

1. המשחה הראשונה הייתה מיותרת ונמרחה על עור בריא. רופאי עור אחרים אבחנו את זה כוויטילגו ואין מה לעשות עם זה והרופא פשוט טעה!
    2. הכתם בירך בכלל לא היה פטריה. זה אף פעם לא גירד. הכתם היה כנראה תגובה של העור למשחה הראשונה המיותרת שנמרחה.
    3. מריחת משחות אנטי פטרייתיות בירך למשך 3 חודשים היו מיותרות וגרמו לי כל מיני תופעות מוזרות בעור ובמערכת הנשימה.
    4. רופאי עור לא יודעים לפתור בעיות עור!!! תחשבו על כל מחלת עור שקיימת - אטופיק, אקזמה, אקנה, פסוריאזיס.. אין להם פתרונות.
    5. כשמדחיקים בעיית עור היא תגיע בהמשך למערכת הנשימה. זה בדיוק מה שקרא לי. הסינוסים שלי התמלאו וכל פעם ששכבתי הרגשתי שיש לי נוזלים באוזניים.

אני כבר שנה אחרי המשחה הראשונה ו-3.5 חודשים מטופל ברפואה סינית ועדיין לא החלמתי. יש לי עדיין עקצוצים באיבר המין איפה שנמרחה המשחה וכל מיני תופעות מוזרות באשכים.

אני סובל כבר שנה שלמה עקב טעות של רופא עור אחד ומצטער על היום שהגעתי אליו. זה לא נתפס שאתה מגיע בריא לרופא ויוצא חולה למשך שנה שלמה ויותר!!
    קיבלתי סירוס, לא טיפול.

בחיים לא הייתה לי מחלת עור וכל זה נבע מתופעת לוואי של משחה סטרואידית אחת מיותרת מאוד.

אני מתפלל שתהליך ההחלמה ימשיך ואצא מהסיפור הזה. עדיין קשה לי לשים גי'נס ולהתהלך בחופשיות.

השנה הזאת גרמה לי להבין הרבה על הרפואה הקונבנציונלית שהיא רפואה שמנסה לפתור סימפטומים בלבד. מערכת החיסון בגוף חזקה וצריכים להתבסס עליה ולחזק אותה ולא להשתמש בחומרים כימיים מיותרים.
    תעשיית התרופות לא מנסה להבריא אתכם אלא מנסה שתהיו תלויה בה לאורך חייכם.
    הסוד טמון בתזונה נכונה של פירות וירקות ובספורט. אני כבר 3 חודשים אוכל פירות בבוקר וירקות בערב. ממליץ לכולם להפסיק עם אוכל תעשייתי.

אנחנו צריכים לחשוב איך גורמים לרפואת העור ולמשרד הבריאות לעשות חשיבה עמוקה לגבי רפואת העור. לא הגיוני שהרפואה תתבסס על משחות כימיות חזקות שרק הורסות את העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ

יי
    10/09/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלוהים העניש אותך ומגיע לך

דורי
    27/09/2015

מהצרה הזו אתה לא תרפא אתה רק תסבול עד סוף ימייך.
    כי אתה חרא של אדם ..חרא של אישיות....מגיע לך העונש שקבלת כדי שתסבול
    ובאמצעות הסבל הזה תגיע למסקנה כי אתה נענש כי אתה אדם חרא .
    לעולם כבר לא יהיה לך איבר מין תקין ...הוא נחלת העבר....לא תוכל להינות ממנו
    כי אתה נמצא במסגרת הענשה על היותך חרא של אדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצוב שזה הדיבור שלך אחרי כיפור

יי
    27/09/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צריך להיוולד מחדש שיהיה בולבול

דורי
    27/09/2015

אתה חרא אובססיבי מצוי בפורומים כל הזמן
    כדי להטריד וכדי לפרוק עול.

את העונש שלך קבלת ,,,,אין לך זין...אין לך.....

את הזין קבלת מהיושב במרומים כי חטאת ופשעת ועל כך תענש...

לא...לא....לא יהיה לך איבר מין להינות ממנו...אתה רק תסבול..רק תלך לטיפולים שלא יוכלו לתקן כלום...כי הוענשת בנזק בלתי הפיך..שאין ממנו חזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו