מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומהדוד25/09/2015
שלום רב,
לצערי נראה לי שיש לי קונדילומה על גבי האשכים(פלולה שנראית כמו כרובית בצבע חום). לחברתי יש פוליפים ברחם,
1.האם יש קשר בין הקונדילומה לפוליפ ברחם?
2.מה לעשות בכדי לטפל בקונדילומה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודילומה
אסף25/09/2015אין לך הרבה אפשרויות כשזה על האשכים כי אם חס וחלילה תסיר אותה בחנקן או לייזר אתה פשוט תמות.
צר לי על המילים אבל זו המציאות.
אם אין לך בעיה לרכוש אז יש משחה מדהימה בעניי היא הכי טובה בעולם לצרה הזו.
תחפש בגוגל - קרם קונדרמה .
המשחה נמצאת באתר מחלות עור היא היחידה שמחסלת את הוירוס לי בכל אופן זו היתה ההצלה היחידה עם המון יבלות.
שיהיה בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד - תזהר מהתועמלנים של רמי מור
אני26/09/2015תלך תראה רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אסף אבל אעדיף תשובת רופא!!
דוד27/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד קבלת עיצת זהב תתעלם מהטיפש
אסף27/09/2015הטיפש שכתב לך הוא אובססיבי ולא חסרים כמוהו ברשת שסובלים מבעיות נפשיות
ומוצאים להם פורקן בכתיבה באינטרט.
קרם קונדרמה היא תרופת פלא כמו כל הטיפול של רמי מור במחלות עור ותכנס לאתר שלו ותראה במו ענייך.
הוא אחרון שזקוק לתועמלנים .
רופא לא יפתור לך קונדילומה כי אין להם תרופה.
כל הסרה בחנקן או בלייזר תכפיל את הקונדילומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאים בפורום הזה רדומים! עזבתי!!!
דוד28/09/2015אין מענה רפואי וכל מיני פרסומות אינט' עולות בפורום. בייי לכולללם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמי מור עוד שרלטן
אני28/09/2015שמחפש לעשוק כספית אנשים במצוקה עם תרופות אליל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?