מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- TAB FLUCANOL 150יהודה03/12/2015
שלום רב,
הבן שלי (גיל 24 בריא אינו נוטל תרופות) קיבל את התרופה הזו לפטריות מה שמכונה "פטריות שמש" .
מקריאת תופאות הלוואי על גבי העלון התופעות דיי מבהילות.
מה לדעת בבקשה עד כמה התרופה בטוחה, ובכלל חוות דעת נוספת על התרופה.
בברכת יום טוב
יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות
שירה05/12/2015תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה אתר מחלות עור ברמה עולמית - יש טיפול מעולה שמחסל את הפטרת.
לכל התרופות הקונבציונליות יש תופעות לוואי ולרופה הזו יש גם כן וזה מצויין בתווית שלה.
הפגיעה היא תתבטא בתפקודי כבד.
התוצאה בכל מקרה היא זמנית כי הפטרת תמיד חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזהר מתועומלנים כמו שירה
אני08/12/2015או איך שבאמת קוראים לו שכל מה שהם יעדים לעשות זה לקדם את מרכולתם.
פנה לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההמלצה בעניי מעולה תתבייש לך
יהודה12/12/2015מה אתה מנסה להטעות אותי או להסיט אותי מדבר מעולה .
זה אתר מחלות עור ברמה סופר עולמית.
איכפת לסבתא שזה מקדם מרכולתו של מאן דהוא.
כל האינטרנט זה פרסום כל גוגל זה פרסום.
אם לא הבנת את זה אז תבין.
בדוק חביבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמי למה אתה מתחזה?
אני12/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
דורי בסן13/12/2015תסתכל בתמונה המצורפת זה הזיין שחדר לאמא שלך לפי הטבעת שלה
והרחיב אותו מאד ולכן יצאת עקום.
הזיין הזה פוצץ לאמא שלך את המערכת של הקקה.
עכשיו היא מסכנה כמוך הזיין שלך נשרף ולאמא שלך אין מערכת של הקקה היא פוצצה בזיין גדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם דבר
דורי בסן17/12/2015זה הזיין שחדר לפי הטבעת של אמא שלך ופוצץ לה את המערכת של הקקה.
עד השוק של רמלה שמעו את הצעקות שלה .....אתה קורע אותי.....אתה קורע אותי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
דורי בסן17/12/2015זה הזיין שיכנס לפי הטבעת של אמא שלך..והיא תצעק.....אתה קורע אותי...איי איי אתה קורע אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?