אלופציה אריאטה ונשירת שיער עזרה בדחוףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלופציה אריאטה ונשירת שיער עזרה בדחוףףף
    יסמין
    05/06/2016

שלום בת 27 לפני כחודש עברתי תקופה מאוד קשה שכללה המון מתחיל נפשיים ועצבים וגיליתי בשיער קרחת גדולה כמו עיגול לאחר כמה ימים הופיעו עוד 2 מוקדי התקרחות קטנים יותר אך זהים בצורתם כמו כדור פניתי לרופאת עור שהמליצה על משחה שלא עזרה ואז פניתי לבית מרקחת פרטי שבו מרח לי הרוקח משהו ברקיחה טבעית שהכין במקום ואמר שתוך חודש זה אמור להתחיל לצמוח קצת שרף לאחר יומיים במוקדי ההתקרחות יצאו כמו כתמים חומים כהים וכמו גלד שמתקלף יש לציין שאני סובלת מנשירת שיער מטורפת בכל הראש לא קרחות ממש נשירה נוראית בחפיפה בסירוק משיער ארוך ומלא מאוד לא נשאר המון אני בדיכאון מיזה אני כל הזמן בוכה אני לא יודעת מה לעשות איך אפשר לעצור את הדבר הנורא הזה מאז גיליתי זאת חיי התהפכו לא ישנה אין לי חשק לחיות עזרה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלופציה ארייאטה

ענת
    06/06/2016

ממליצה לך לא למרוח חומרים ששורפים על הקרקפת כי בסבירות גבוה שהם מכילים חומצה.

תכנסי לאתר מחלות עור עולמי בחיפוש גוגל : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
    יש טיפול בשתייה של חומר צמחי שמאד יעיל לצרה הזו.

אלופציה אריאטה לצערי לא קיימת תרופה ברפואת עור קונבציונלית
    לשום מחלת עור אין תרופה רק להבנתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלופציה אריאטה המשך לשאלה

יסמין
    06/06/2016

למי אני אמורה לפנות לבית מרקחת טבעי? למי? זה מצריך מרשם רופא ? האם יש תרופה למחלה הזו והייתי מאוד שמחה לדעת ממה היא נובעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יסמין

ענת
    07/06/2016

כתבתי לך בהודעה הקודמת .
    תפעלי לפי מה שרשמתי באמצעות חיפוש גוגל כדי להגיע לפתרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו