מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בrozex 0.75, יש צורך להימנע מהשמש?איתי22/06/2016
שלום.
התחלתי להשתמש בrozex 0.75 באזור האף, מה שהרופא עור הציע לי. הרופא אמר לי שאין מה למרוח קרם הגנה או להימנע מהשמש באזור האף. כן חיפשתי על המשחה קצת, ורשום לא קצת, גם בעלון המידע של המשחה שיש צורך דווקא להימנע עם האזור מהשמש. רציתי להבין כמו שצריך אם יש לשים לב לקרם הגנה או שזה בסדר ואין סיבה להימנע מהשמש?
חלק קטן מהעבודה שלי הוא בשמש ובמיוחד בימים חמים אלו חשוב לי לשאול.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כאן המלצה נטולת היגיון
רמי מור22/06/2016rozex ניתן למצבי רוזיאה אשר מחייבים הימנעות משמש / חום
ועל כן ההמלצה שניתנה לך הינה במקומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוונתך להמלצת הרופא?
איתי22/06/2016שלום עוד פעם.
סליחה פשוט הניסוח שלך קצת בילבל אותי. אז כן יש להימנע ולשים קרם הגנה? או שכמו שהרופא אמר, אין צורך להימנע?
ועוד שאלה אחת בקשר לזה.אין לי רוצאיה על האף, הוא הביא לי רוזקס בגלל שפניתי אליו עקב אף שומני הרבה יותר מהרגיל(ניתוח שעברתי לפני שנה) אתה חושב שמשחה זו מתאימה לבעיה זו( לתקופה של חודשיים וחצי ), שזה מה שיעזור לשומניות? ואם כן, אז כמו שאמרתי לא מדובר ברוצאיה אז עדיין יש סיבה להימנעות מהשמש וקרם הגנה.
סליחה שקצת יצא ארוך
תודה רבה ד''ר:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוונתך להמלצת הרופא? - תגובה
רמי מור22/06/2016השאלות העולות כאן אינן מתאימות לטעמי למסגרת וירטואלית.
השכל הישר אומר כי ראוי להצמד להנחיות הרופא שלך במקרה הזה
יש לו יתרון של מראה עניים על פניי.
בסוגיית העור השומני על האף והמשחה שקבלת כולי תקוה שתמצא בה תועלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה
איתי22/06/2016אשמח מאוד לשמוע מה שאתה מכיר, בעת שימוש ברוזקס באזור מסוים, אז לאזור זה אסור להיות חשוף לשמש עקב השפעת הרוזקס? אני שואל בלי קשר לרוזציה או לא, אלא על ההשפעה של המשחה עצמה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה - תגובה
רמי מור22/06/2016חייב לציין כי כל הנושא שאתה מעלה אינו מוכר לי לחלוטין ואני עוסק בתחומי זמן לא מבוטל.
נסכם ונאמר , בדקתי את ההוראות של שמחה וקיימת המלצה להמנע מחשיפה לשמש
בשל חשש להפחתה ביעילות המשחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?