שימוש בrozex 0.75, יש צורך להימנע מהשמש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בrozex 0.75, יש צורך להימנע מהשמש?
    איתי
    22/06/2016

שלום.
    התחלתי להשתמש בrozex 0.75 באזור האף, מה שהרופא עור הציע לי. הרופא אמר לי שאין מה למרוח קרם הגנה או להימנע מהשמש באזור האף. כן חיפשתי על המשחה קצת, ורשום לא קצת, גם בעלון המידע של המשחה שיש צורך דווקא להימנע עם האזור מהשמש. רציתי להבין כמו שצריך אם יש לשים לב לקרם הגנה או שזה בסדר ואין סיבה להימנע מהשמש?
    חלק קטן מהעבודה שלי הוא בשמש ובמיוחד בימים חמים אלו חשוב לי לשאול.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין כאן המלצה נטולת היגיון

רמי מור
    22/06/2016

rozex ניתן למצבי רוזיאה אשר מחייבים הימנעות משמש / חום
    ועל כן ההמלצה שניתנה לך הינה במקומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוונתך להמלצת הרופא?

איתי
    22/06/2016

שלום עוד פעם.
    סליחה פשוט הניסוח שלך קצת בילבל אותי. אז כן יש להימנע ולשים קרם הגנה? או שכמו שהרופא אמר, אין צורך להימנע?
    ועוד שאלה אחת בקשר לזה.אין לי רוצאיה על האף, הוא הביא לי רוזקס בגלל שפניתי אליו עקב אף שומני הרבה יותר מהרגיל(ניתוח שעברתי לפני שנה) אתה חושב שמשחה זו מתאימה לבעיה זו( לתקופה של חודשיים וחצי ), שזה מה שיעזור לשומניות? ואם כן, אז כמו שאמרתי לא מדובר ברוצאיה אז עדיין יש סיבה להימנעות מהשמש וקרם הגנה.
    סליחה שקצת יצא ארוך
    תודה רבה ד''ר:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוונתך להמלצת הרופא? - תגובה

רמי מור
    22/06/2016

השאלות העולות כאן אינן מתאימות לטעמי למסגרת וירטואלית.
    השכל הישר אומר כי ראוי להצמד להנחיות הרופא שלך במקרה הזה
    יש לו יתרון של מראה עניים על פניי.
    בסוגיית העור השומני על האף והמשחה שקבלת כולי תקוה שתמצא בה תועלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה

איתי
    22/06/2016

אשמח מאוד לשמוע מה שאתה מכיר, בעת שימוש ברוזקס באזור מסוים, אז לאזור זה אסור להיות חשוף לשמש עקב השפעת הרוזקס? אני שואל בלי קשר לרוזציה או לא, אלא על ההשפעה של המשחה עצמה.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה - תגובה

רמי מור
    22/06/2016

חייב לציין כי כל הנושא שאתה מעלה אינו מוכר לי לחלוטין ואני עוסק בתחומי זמן לא מבוטל.
    נסכם ונאמר , בדקתי את ההוראות של שמחה וקיימת המלצה להמנע מחשיפה לשמש
    בשל חשש להפחתה ביעילות המשחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו