מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קילופים באיבר המין , פצע וגירוי במגע מיני וזקפהיוסי03/08/2016
לפני כחצי שנה הופיע לאחר טיפול בטבע קוטן עבר לאחר שלושה חודשים ללא טיפול חזר , הטיפול הוחזר אך ללא תגובה..
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילופים באיבר המין , פצע וגירוי במגע מיני וזקפה - תגובה
רמי מור03/08/2016אתה משלם מחיר כבד ולצערי כבד מאד ויתכן בלתי הפיך עקב טעות חמורה שעשית כאשר מרחת משחה סטרואידית כבדה ( מינון גבוה ) על איבר המין
וכל ההחמרות הללו שאתה מתאר נקראות ריבאונד של סטרואידים.
באופן טבעי תרצה לשאול מה עושים עכשיו ?
אין תשובה חד משמעית אוליי משחה צמחית הקרוייה פסורליט המפורטת באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו הלחצת ... מה כן לעשות
יוסי03/08/2016להפסיק טיפול בטבע קוטן ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בבעיה
גיל03/08/2016מי מורח סטרואידים באיבר המין ?
לדעתי הרופא שלך נהג ברשלנות פושעת כשהוא הנחה אותך למרוח סטרואידים באיבר המין.
ממש צר לי בשבילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות???
יוסי03/08/2016מה לעשות בבקשההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות ?
גיל03/08/2016אין שאלה כזאת מה לעשו לאחר שגרמת נזק בסטרואידים.
זה כמו להדליק אש ולגרום להצתה שתחסל הכל ולאחר מכן לשאול איך מתקנים את זה ?
בכל מקרה שתדע לך שרופא עור לא יוכל לעזור לך פה הוא רק יתן לך שוב את אותם סטרואידים .
מכיר את זה על בשרי כחולה פסוריאזיס .
לא יודע איך אני יכול לנדב לך עיצה סורי חבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז פשוט להמשיך בטיפול?
יוסי03/08/2016הטיפול בסטרואידים רק גורע לפי מה שאתם אומרים אן טיפול אחר מונע או ...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור יקר
גיל04/08/2016אם תמשיך אתה תשאר בלי איבר מין
אני חושב שאתה בן אדם לא חושב בכלל.
אתה כמו ילד קטן שלא מזהה סכנות.
תברח מסטרואידים אם אתה רוצה איבר מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שלא תעשה יש בעיה
רמי מור04/08/2016לצערי במקרה שלך הפתרון היה במניעה של שימוש בסטרואידים מלכתחילה
וזאת לא עשית.
מריחת סטרואידים על איבר המין בפרט היא דבר חמור ואסור וכעת כל מה שתעשה
טומן בחובו תגובה של החמרה.
הפסקת סטרואידים - תגרום לריבאונד במקום שמרחת וזה יתבטא בהחמרת הנגע
המשך מריחת סטרואידים - זה גרוע יותר מהפסקת המריחה כי אז תתפתח לך דקות בעור , זה יראה כמו ניילון מקומט , מצב זה קרוי אטרופיה של העור ( נזק של סטרואידים )
כל מה שאני מציע הוא שימוש במשחה פסורלי לעת עתה והיא מפורטת באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?