מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות בקצה הפין. מתסכל מאוד מחפש ייעוץיהונתן30/08/2016
שלום רב, אני בן 24, בחור בריא ברוך השם.
בשנתיים האחרונות אני מרגיש כאבים לא נעימים בכיפה בפין.
הכל מאוד רגיש, כל נגיעה שפשוף קל מאוד לא נעים. לא אגדיר ככואב אלא יותר צורב לא נעים.
זה פוגע לי בחיי המין באופן בלתי נסבל, לא יכול לעשות יחסי מין בלי קונדום כי זה ממש רגיש, אפילו אם אני משתמש בחומר סיכה.
גם במין אוראלי שבחורה עושה איתי, כל נגיעה שם כואבת מאוד.
שאלתי חברים סביבי ולאף אחד אין את אותה תחושה.
נבדקתי אצל מספר אורולוגים, כולם טוענים שהכל תקין ואין משהו חריג נראה לעין.
הייתי אצל כמה רופאי עור וכולם טוענים שנראה תקין, גם לאחר נסיון שימוש במשחה אנטיבקטיריאלית.
בנוסף הלכתי לסקסולוג, שלא יכול להצביע על הבעיה ומשליך את זה על מערכת היחסים הזוגית שלי. (עברה חצי שנה מאז ואני היום ללא חברה והבעיה עדיין קיימת).
עם איזה רופאים עליי להתייעץ בנוגע לכך? אולי קיימים סוגים יותר קפדניים של בדיקות שאפשר לבצע? מערכת העצבים? עור?
בבקשה הנושא הזה מתסכל אותי ופוגע לי באיכות החיים אודה לכם אם תוכלו להכווין אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה יתומה מיני רבות
רמי מור30/08/2016אתה מעלה תופעה הנכנסת להגדרה רחבה של תופעות פיסיולוגיות
שאין להם הסבר ובכל הבדיקות שמבוצעות לא נמצא מימצא חריג.
צר לי אך כל מה שאני יכול לומר לך זה לעשות הפסקה של חודשיים לפחות ממין אורלי ומין בכלל כי זה יכול לחכות, בכך אוליי תבוא על הסברה התופעה שאתה חווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?