מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופאים, בנוגע להסרה בלייזרלילך05/09/2016
שלום רב,
אני בת 25בריאה בדרך כלל ואתמול ביצעתי הסרת 7 יבלות באיבר המין בלייזר (בוצע בבית חולים). מיותר לציין ל7 המקומות הוזרק חומר הרדמה. בסיום התהליל הייתה צריבה קטנה שנעלמה במהלך הערב ומרחתי גם משחת סבירול(מקווה שרשמתי נכון) על פי הוראות הרופאה פעמיים ביום. אך בלילה שמתי לב שישנה נפיחות גדולה מאוד באיזור שבין השפתיים הקטנותלשפתיים לדגדגן(שם הוזרק לי גם חומר הרדמה כי מעל איזור זה הייתה יבלת)
האם הנפיחות נובעת מהטיםול עצמו?
הנפיחות אינה כואבת, הדגדגן טיפה מגרד, ויהלות שהוסרו לפעמים נהיות לחות מעט עם שכבה לבנה ....
התור לרופא ארול מאוד ואיני יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים, בנוגע להסרה בלייזר - תגובה
רמי מור06/09/2016אומר את דעתי אשר לצערי הוכחה ונלמדה מסיפורים אמיתיים
של הסרת קונדילומה בלייזר.
כל הסרה של קונדילומה בלייזר או בחנקן תכפיל את כמות היבלות ואפילו תשליש אותם ( פי 3 ) את היבלות וזאת יודע כל רופא וכל בית חולים .
ואין צורך לשאול " אז מדוע הם עושים זאת ? "
כי זה כסף טוב זו התשובה.
לגבי הנפיחות צריך להמתין ולראות כיצד זה מתפתח ולפעול בהתאום רצוי שלא לתבסס על אינטרנט ורצוי מאד מאד מאד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?